Nuffnang Advertisement

Sunday, July 15, 2012

Seluar colour2.....nak tak??

Waktu aku post pasal seluar colour2 yang aku beli dulu ramai giler tanya aku beli kat mana. Tak sangka korang pun minat colour block ni yer. Disebabkan aku sangat lah baik hati dan nak korang cantik dimasa Raya....ahaks! aku ngan Filla gigih mencari seluar ni untuk reader. Waktu kitaorang order seluar ni utk diri sendiri...setelah rasa kesedapanyer...wah! macam makanan pulak ko promote kan dan keselesaan materialnya.....baru lah kitaorang berani nak jual kat reader. Berebut2 aku ngan Filla pilih seluar ni sbb semua colour2 sangat menarik dan tertarik. Kitaorang choose 5 colour utk korang pilih dan beli. Aku ngan Filla rembat semua colour....wah! meletup lah akak Hari Raya nanti.



Colour seluar yang kitaorang pilih Green, Red, Orange, Shocking Pink and Light Pink. Lepas ni jgn pulak tanya soalan colour lain tak ada ker?? Mmg x ada cuma ada lima colour jer pilihan hati. Kitaorang pilih yg vogue khas utk reader tersayang...aaaaauuuwwww.



Yang tuan belog pakai ni Green Colour.

Seluar ni kalau korang beli ikut actual size...... contoh kalau korang pakai size 28 korang order size 28 dia akan menjadi skinny jeans. Ini contoh yang aku pakai adalah actual size aku so seluar ni jadi skinny jeans.


Material dia strechable dan sangat selesa. Korang nak duduk bersila ker, silang kaki ker tak ada hal punya lah.



Tapi bagi yang bertudung x sesuai pulak pakai skinny jeans jadi aku cadangkan korang ambik one more size bigger. Contoh macam aku ngan Filla pakai waktu ni size 30. So akan kelihatan seperti jeans straight cut amat sesuai utk wanita bertudung tidak terlalu ketat dan amat selesa.


Filla pakai colour shocking pink. Ngada tau minah ni laju2 tarik yg pink sbb nampak remaja katanya....yang aku pakai pulak colour Chili Red




Untuk pengetahuan korang jeans ni ialah TRF collection ZARA original bukan copy yer. Seluar ni over run produk cuma ada defect yg tak nampak pun so factory reject. Jgn risau yer korang aku ngan Filla dan check so far semua ok. Kalau korang beli kat Zara harga seluar ni RM179.00....tapi kitaorang jual aaaauuuuuwwwww.....baca sampai habis dulu yer!!



Orange, Green and Shocking Pink


Chili Red


Cuma seluar ni jer bukan Brand Zara tapi seluar ni yang paling laku. Sangat selesa dan colour sangat cantik. Waktu aku nak beli dah habis stock sbb colour ni macam gorang pisang panas. Sekarang colour ni dah berada di tangan aku marilah kita sama2 rembat seluar ni. Betul korang colour dia cantik dan sweet jer.


Harga seluar ni amat lah berpatutan cuma RM89.90 postage free. Sesiapa berminat bolehlah email ellyirfan@gmail.com serius buyer jer email tau.

Setiap size dan colour cuma ada sepuluh helai sahaja. So siapa cepat dia dapat..... segala rasuah dan pujukan rayuan tidak akan dilayan selepas itu.....muahahahahaha.

Size korang boleh pilih ialah.!!

Size 26 / Panjang 40 inci   

Size 28 / Panjang 40.3 inci 

Size 30 / Panjang 40.5 inci

Size 32 / Panjang 40.3 inci 

Jom kita ramai2 bercolour block!!

12 comments:

Mooniqueen said...

I Dah email u...

Nuriel said...

ala kak elly..bigger size than that takde ke..sy nie gemsss skit tang punggung n peha..huuu

Irfa said...

cis..cuci mata jela
aku pakai jeans size 33
huhu//sedar diri..*nanges balik pintu*

Anonymous said...

sis..high cut@ke low rise skinny ni?

C!kpuanmuda® said...

kenapa takde 27? kenapa!!!!!!

Anonymous said...

sy pn dh email kt akk..
mintak2 ade la lagi..
-zara

permata_suci said...

sy berkenan dgn warna oren saiz 28 ...ade lg x...

Anonymous said...

Ada lg???

Anonymous said...

Ada lagi tak saiz 30 ni?

Anonymous said...

ada lg x?saiz 30

Miza Azlan said...

Wow....cantik

Fara Nadya said...

Ade jual lagy tak ?