Nuffnang Advertisement

Friday, July 20, 2012

Selamat Berpuasa


Pejam celik pejam celik esok dah puasa kan korang. Baru lagi rasanya tukar duit raya utk budak2...haha itu jer aku ingatkan. Marilah kita sama2 bermaafan sempena ramadhan ini. Buang yang keruh ambik yang jernih bersihkan hati sempena menyambut bulan yang mulia ini. Mintak maaflah kat reader kalau ada ayat2 atau penulisan aku ni buat korang muntah hijau dan tersinggung. Aku juga manusia tidak lari dari kesilapan....huhuhuhu.

"SELAMAT BERPUASA UOLLS"




Ala2 dah ready nak terawih malam ni. Excited bebenor anak aku ni.

4 comments:

Irfa said...

selamat berpuasa dan minta maaf kalau ada salah komen ye ;)

rATu kEBaYA said...

Salam

selamat menyambut ramadhan al mubarak...

kaknor tmj said...

salam perkenalan Elly,
Selamat menyambut Ramadhan Mubarak, semoga amalan kita pd tahun ini lebih baik dr yg lepas. i'm ur silent reader, tp nak respond di N3 ini kr terpukau melihat kecomelan anak2 elly dlm telekung masing, bagusnya elly melatih anak bertarawih sejak kecil lg, Alhamdulillah

kaknor tmj said...

Assalamualaikum elly,

I'm ur silent reader, tp ingin respond dlm n3 ini bila melihat kecomelan anak2 elly dlm telekung. bagusnya elly melatih anak2 bertarawih sejak kecil lg, Alhamdulillah, semoga ramadhan tahun ini lebih baik dr yg lepas