Nuffnang Advertisement

Tuesday, July 24, 2012

Pengumuman


PERHATIAN!! kepada reader yang email aku nak ambik kasut dan baju secara borong dan nak beli satu dua utk pakai raya...Sila hubungi laki aku En Win (012-3559085) utk berjumpa dan bertanya alamat kedai.

Make sure kalau nak beli nanti korang kasitau korang ni reader Elly in Wonderland nanti laki aku bagi 10% diskaun...suka tak! Ok yer apa2 call jer laki aku kalau nak buat sebarang pertanyaan dan pembelian jgn email aku yer aku dah pening.



T-Shirt

Seluar Colour2 utk Lelaki pun ada.


contoh mcm laki aku pakai ni. Kasut semua dah ada kat kedai yer korang.

Ok bai

5 comments:

Filla ~ Kasihs said...

amboi laki ko plak jadi model.. kelas nyah... muahahahahaaa

kukukata.blogspot.com said...

wah had lelaki pon ada color block jugak....

Irfa said...

wah kelas..en win pun pakai suar kaler

Anonymous said...

k elly, mcm mna nk bli suar laki ni ekk..???

MISS DIVA said...

kak elly, i minat kat suar kaler ni. kat mana kedai? nak p serang neyh...