Nuffnang Advertisement

Thursday, July 26, 2012

Mee


Semalam bila En Win tanya masak apa hari ni! Aku jawab nak goreng Mee jer.... dengan harapan bila dia dengar perkataan "Mee" dia akan ajak makan luar sekali lagi....muahahahaha.

Tak ada makna ok! Dia buat bodoh jer. Dengan harapan yang punah marilah kita keluarkan bahan2 utk mengoreng mee. Aku sediakan bahan2 jer dulu. Pukul 7.00pm  baru masak. Sedap sikit tekak budak2 tu bila makan panas2 nanti.

Tambahan makanan En Win beli kuih muih di PARAM. En Win ngan budak2 kurang makanan pedas2 so Mee aku ni tak berani lah nak letak cili banyak2. Taugeh tak suka, sayur letak sikit jer nanti tak makan budak2 ni nanti. Tension mak kau ni semua  benda tak suka. Kalau fast food tu licin korang makan yer.



Bahan2 nya


Dah Siap!


Selamat berbuka uolls!


8 comments:

Filla ~ Kasihs said...

hahah taktik ko tak menjadi..aku harini makan mee.. mak aku ada kat umah boleh gorengkan ;) menggigil dah haku ni tgk mee goreng ko.. *bertabahlah fillanie*

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

terliurr kak...meleleh2 da neh..aduhhhhh

Anonymous said...

terliur tgk fishball yg byk & udang besar2 dlm kuali kak elly..

SR- silent reader

Mooniqueen said...

Aduhhh.... Sedapnya...

lovely said...

sedapnyer...
tertelan2 org kat sini.

Anonymous said...

nampak sedap! ni kalo pedas ni lagi best ni.. bole terangkat bontot!

Yati Ali said...

nampak sedap tu elly. ni yang berbuka nnt nak masak mee jugak ni.

Anonymous said...

gara-gara mee akak...terus sy decide nk goreng mee petang nie...hahahaha