Nuffnang Advertisement

Thursday, July 5, 2012

Kasut dah sampai !!

Alhamdullilah kasut yang aku order kat China hari tu dah sampai. Actually dah lama sampai tapi tersadai kat kastam. Que panjang sangat...maklumlah ramai betul ambik barang nak berniaga utk raya ni. Itu sebab kena tunggu lama utk pelepasan kastam. Pakaian perempuan, lelaki, seluar semua masih kat tempat kastam tak lepas2 lagi. Mintak2 sebelum puasa ni lepas lah. Sakit jiwa pun ada gak...sebab adalah dekat sebulan aku tunggu barang ni. Betul tak aku cakap kalau korang gi China beli sikit2 utk berniaga online mmg x berbaloi lebih baik korang cari wholesale kat sini jer. So belilah kat I.....hahahaha.



Ini baru separuh diaorang hantar.



Bawa balik sikit2 kat rumah utk buat check list, tanging dan kena susun ikut colour supaya tak keliru nanti. Cakap mcm senang kan tapi kerja2 ni semua remeh...belum lagi kena check harga kat pasaran korang tak boleh letak harga terlalu tinggi or terlalu murah....itu kacau pasaran nama nya. Kita sebagai peniaga kena hormat juga perniaga yang lain. Dah selesai letak price kena cari paper bag pulak...takan nak bagi customer bawak balik guna kotak jer....itu melampau lah namayer.

Actually kasut ni dah sampai sabtu lepas tapi aku ngan En Win pandang jer benda ni kat rumah....sbb aura nak bekerja tak datang lagi. Kalau aura dah datang nanti makan pun kitaorang tak ingat. Bila once dah start buat kerja mmg tak boleh berhenti. Kemungkinan besar Jumaat ni kitaorang start mulakan tugas. Nak cari duit lebih kena kerja keras yer dak!!!

Sebahagian contoh2 kasut yang aku beli kat China. Lagi sebagian aura tangkap gambar tak ada sebab waktu tu tengah busy memilih kasut.


Dipilih...Dipilih...Dipilih


Untuk anak remaja


Boleh beli ikut tema baju kurung


Sandals


Wah! voguenya kalau pakai kat kaki korang


Wedges




Sandals lagi....


Beg dinner pun aku ada jual sekali.

Sesiapa berminat nak ambik wholesale kasut ni boleh lah email kat aku ellyirfan@gmail.com . Serius buyer jer yer email kat aku. Sesiapa yang dah email aku nanti aku bagi details kat mana korang boleh datang pilih dan ambik kasut ni. Kalau nak beli satu dua pasang nanti aku bagitau info kedai aku supaya korang boleh datang tengok dan cuba. Bagi dulu aku susun cantik2 supaya korang tak pening dan aku pun tak pening nanti.

ok bye...

8 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Saya berkenan sangat dengan sandal bebulat warna Turqoise tu... nanti bagi tau kedai kat mana. nak rembat cepat2 ! huhuhuu

deeja hunny said...

wow!! cantik2 nye kasut tu.. design pn unik2 la..

Irfa said...

mesti pening nak letak harga kan?
smoga bisnes berjalan lancar

Dayz J said...

cantiknya. ada jual online tak?

Anonymous said...

Maakkkk aaiiiii nokkkkk...saya suka..saya sukaaaa....akak bgtau lah details kedai kt mna...mari kita beramai-ramai serbu dlu before orang lain serbu...kasi price early bird eh!! muahahahhaha...Peace lah kak elly ..

Farrah said...

Hai, saya nak beli la yang thong sandal tu, nice. How much is the deposit in order to secure the item ye? :)

Thank you

leeya said...

Sis elly baju baby mmg x amik ke?;)

Anonymous said...

Sis elly sy mau "kasut" yang kaler merah depan ada lambang lion tu! muahahahhaahha....