Nuffnang Advertisement

Tuesday, July 10, 2012

Hujung minggu...

Ahad lepas ingat nak bawak budak2 beli baju raya. Aku ni malas sikit nak keluar bulan puasa nanti aku senang naik hantu kalau semua yang aku tunjuk anak aku tak berkenan. Diorang sekarang dah pandai memilih sendiri semua aku tunjuk dia kata tak lawa. Lepas tu siap kutuk2 aku kata tak pandai berfesyen...sakit jiwa tak.

Dari dulu lagi aku akan settle kan barang budak2 sebelum puasa. Senang sikit nak buat budget. Kalau keluar sederap terasa sangat. Lagipun bulan puasa lah aku laki bini busy giler berniaga jadi kalau dah buat persiapan awal tak lah kelam kabut nanti.



Aku cukup pantang nak keluar cari baju pakai seluar jeans n kasut bertali. Dah berbuih mulut aku pesan pakai dress atau seluar pendek jer...senang aku nak bogel kan kat fitting room nanti. Korang tak nak dengar kan....keluar still pakai jeans kan....senang citer cancel hari ni tak jadi shopping. Biar aku jer shopping...lantak lah korang.



Ni pun sama...dah cakap kasut tu besar nak pakai jugak...kalau jln kasut tu terpelanting siap. Anak baru dua orang tapi degil dia mcm 10 orang....aku kalau bebel budak2 ni dah macam tak ada perasan...muka selamba jer...mcm aku tak bercakap lah.


Akhirnya tukar jugak kan!! Siapa malu sekarang.....hahahaha. Actually nak beli baju ni pun kena ada mood jugak kan laki aku cakap beli next week jer lah sbb dia pun tak ada mood sekarang.  So marilah kita jalan2 sambil  makan...hujung minggu dapaur cuti tak ada makna aku nak masak2. Hari minggu hari berehat...wah! berlagak kau kan.


Jalan2 kat Lot 10 sebab nak beli.... ehem3


Wah! remaja sangat...tangkap gambar ala2 gadis jepun. K Pop katanyer



Ini ketua K Pop.



Adik  beradik katanyer...



Phone Black Berry aku dah lama rosak...button kat tengah tu tak berfungsi....bahaya giler...suka2 jer hantar msg kat orang....tau2 aku dapat reply dari kawan aku tanya knp aku hantar acct no. kat dia. kalau aku nak cari contact detail tekan button kat tengah2 tu...ntah kemana2 dia gi...kat photo lah, kat note book lah ....menyirap jer aku. So pejam mata marilah kita beli handphone baru.

Aku sebenarnya tak suka tukar2 handphone ni...malas nak berlajar cara guna phone baru....aku kan lembab nanti kompen sebulan aku tahu jawab pangilan dan hantar msg jer yang lain aku ignore. Selagi En Win tak ajar selagi tu aku buat dek jer.




Aku beli Ipong. Utk kawan2 BBM marilah kita ber WhatsApp jer lah.


8 comments:

Mooniqueen said...

Wahh bestnya ipong por esss gittewww....

suerynn.adie said...

Elly tanya sikit your girls pakai jean beli kat mana ek??? my girl kurus n susah nak carik skinny jeans untuk dia.. love your girls outfit

suerynn.adie said...

elly tanya sikit your girls nyer jeans bli kat mana... akak dok carik skinny jeans untuk my dotter susah sgt... sebab dia kurus.. even skinny jeans kat GAP pun dia pki loose.. TQ

Irfa said...

gambar yg ko ngan en win ko perasan ada org belakang duk tengok?mesti dia pelik 'eh sapa ni bergambar di tgh khalayak?artis ke?'hehe

samalah..aku dah 2bulan pakai hp pintar katanya..tapi baru je minggu ni tahu ambik gambar pakai camera360.huhu..hp je pintar,aku tak pintar pun

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

oooh mak muda remaja.. jeles sudah dapat itu IP4s

Elly said...

Sue: I belikan budak2 ni skinny jeans kat Guess. Banyak sangat pilihan dan cantik2

Irfa: Kau tak tahu lagi ker....aku kan artissss

leeya said...

kasut kak elly dgn abg ewi terbaik! colour gorges..:)

Anonymous said...

kak...saya nak baca entry sal tabita akak... Tp tkde plak button or bhgn nak search pasal produk tu. tkde link kt side bar jgk. So cmne sy nak tau eh? Sy mcm berminat. Tq. :-)