Nuffnang Advertisement

Tuesday, July 24, 2012

Dah nak gaji kan apa kata.....


Hahaha...sungguh keji perangai aku ni kan suruh korang berbelanja pulak. Tapi tak salah setahun sekali beli untuk adik2 dan ibu tercinta. Diana Green Apple ada keluarkan koleksi shawl cantik tertarik kau mmg debom. So sesiapa nak nampak sweet dihari raya nanti aku mmg rekemen shawl Diana ni... tapi aku tak cakap yer tudung lain tak sweet...hahahahah 



Ini salah satu contoh shawl yang ada kat blog Diana. Ada macam2 colour semuanya sweet2.

Jom visit blog Green Apple aku gerenti mmg korang akan tertarik nanti.