Nuffnang Advertisement

Wednesday, July 4, 2012

Bila wedding jer aku over!!

Tak tahu lah kenapa bila ada jemputan utk wedding aku yang mengeletis. Beriya2 bulatkan rambut kat saloon...hahaha bodoh. Ialah aku jarang gi function glamer2 ni jadi jemputan kawin pun jadilah. Lepas tu aku buat kelam kabut bagi En Win teruja sekali. Asal ada jemputan kawin jer aku ngan En Win pulak bermanja2 lebih...over tau pegang tangan tak lepas2 bawah meja...hahaha.

Pengantin ni lah agent aku kat China...so dia mmg banyak tolong kitaorang waktu berada kat China. Segala masalah kat sana dia akan selesaikan. Disebabkan dia terlalu lama duduk kat China maka jodoh dia pun penduduk kat sana. Fendi nikah bulan 5 hari tu kat Masjid Guangzhou, China. Ahad lepas baru buat Majlis bersanding kat Royal Selangor. Wedding kat Royal Selangor khas utk client2 dia yang selalu datang ke China utk cari barang berniaga. Jadi mmg ramailah geng2 kitaorang kat sana.




Perempuan poyo yang over terlebih....hahaha biar aaaa...



Cari baju dalam almari macam aku pulak nak kawin. Cuba lepas tu tak berkenan cuba baju lain pulak. Ada lah dekat 5 pasang aku cuba. Ingatkan nak sedondon ngan En Win warna baby yellow tapi baju tu dah tak muat bukan sebab aku gemuk yer tapi baju tu yang mengecut. Ini perkara benar yer...muahahaha



Laki bini yang teruja yang tiba2 melekat seperti pasangan dua sejoli.



Sekali lagi tuan belog....



Wah! mentang2 kawin ngan cina...theme colour warna merah...Ong katanyer



Comel jer pengantin perempuan ni....


Pengantin baru dan pengantin lama....aaaaauuuuwwww.

"Selamat Pengantin Baru Fendi n Alia, semoga kekal bahgia hingga ke akhir hayat"


10 comments:

Nazirah Azeman said...

baju pengantin pompuan lame sgt cantikkkk

C!kpuanmuda® said...

cantik baju-baju kurung ko. tempah kat mana weh?

Rasidah Ahmad said...

wow flawless la kulit u...jeles la




bajukurung budak utk raya!! murah
www.bajukurungmurahsangat.blogspot.com

Elly said...

CPM : Designer ni nama dia Quddyn (ex staff radzuan radzwill). Dia buat baju mmg selesa and cutting very nice. Harga ikut ur budget. Contact no :012-3758023

Nor'aen said...

nice blog!! check this out~!!

http://shesaj.blogspot.com/2012/07/my-mrright.html

Irfa said...

lawa sgt ko ni elly
ikhlas puji x tipu punya ;)

selamat pengantin baru buat pasangan pengantin

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cantik baju pengantin lama tu..sesuci je rupe nyer huhuu

* FAR * said...

poyo tp tetap cun tak pe.. ;)

mummy alisha said...

kak.. jeles la baju akak cantik sgt... bg kat sy boley?

C!kpuanmuda® said...

tq nyah. i lebiu berry stlonggg! ngehehehe