Nuffnang Advertisement

Tuesday, June 12, 2012

Testimonial Tabita....


Semalam bila aku post pasal produk Tabita Skincare banyak pulak suruh aku tangkap gambar dengan lebih dekat lagi tanpa make up....aaaauuuuwwww. Sajer tau buat I perasan glamer...aku kan tak boleh pose2 ni terus perasan retis.

Bila sampai rumah lepas tergolek2 kat katil anak2 (harus katil anak2 katil aku kena tegang) baru teringat nak kena snap foto utk reader tercinta...kita guna phone jer lah yer. Akak malas dik!!



Terus kening ala2 Akak Ziana. Aku puas hati pasal kulit aku dah sekata...kalau dulu sekerat hitam sekerat putih....Hahahaha macam mana tu. Jerawat tu tak ada lah hilang terus...ini kan bersangkut paut dengan hormon kalau nak tumbuh sebijik dua jgn pulak kau salah kan tabita. Bagi yang nak cuba aku kena terangkan betul2 kat korang supaya tiada soalan dikemudian hari.

Minggu pertama dan minggu kedua bila korang pakai produk ni akan rasa pedih dan panas kat muka...jgn berhenti teruskan sbb waktu ni lah dia nak matikan sel2 dan kerak2 yang berada kat muka korang yer. Kemungkinan kulit kat muka akan mengelupas tapi x banyak lah. "Beauty is pain".... jadi tahan kalau nak cantik....hahaha. Korang tak dibenarkan memakai make up selama sebulan supaya proses kecantikan dapat berjalan dengan lancar. Minggu ketiga kalau bagi yang cepatlah korang dah boleh nampak hasilnya mcm pink2 gitu...aaaauuuwww.

Aku mengaku aku pengguna tegar produk dermologica dah bertahun-tahu guna. Jadi bila org suruh aku cuba tabita mmg payahlah aku nak buat keputusan. Aku paksa officemate aku cuba dulu...giler vavi aku paksa suruh dia pakai....hahahahaha. Hambek kau! dah lah dia dia jelita lagi bertambah jelita aku tgk....terus panas punggung rasa menyesal tak cuba dulu....jahatnya aku!!




 
Cantik kan muka dia...tone kulit jadi lawa sangat. Dulu mmg lawa tapi bila pakai tabita bertambah lawa sbb pink2 gitu kat pipi tak payah pakai blusher. Dayang serius jeles giler I kat u......*tutupmukadenganbantal*



Liza pun sama...make up sikit jer tapi kejelitaan dah terpancar...hahahaha matilah puji tak ingat. Bukan main susah nak mintak gambar dua orang ni malu kata nya.

Marilah kita sama2 kongsi kecantikan....ahaks!!


Produk tabita akan sampai 20hb June kalau nak order masih sempat lagi.

12 comments:

C!kpuanmuda® said...

eh.. tolong kem salam kat dayang #lesbianmodeON

pretty said...

elly, how much 1 set?

pretty said...

elly, reply via email ye, i nk details.

Ofis mate i pun ramai jugak nk order, tp susah nk dpt... klau u bole tlg lg senang...

Elly said...

CPM : I pun terus jadi lesbian bila tgk muka Dayang...Eh!

Pretty : I need ur email address nak give more details abt d produk.

jepunnye said...

Hi how much for 1 set? -jepunnye@gmail.com

Anonymous said...

elly pm rega..amyafdaa@gmail.com

Amy Farig said...

elly pm rega..amyafdaa@gmail.com

Amy Farig said...

pm rega plz....amyafdaa@gmail.com

Anonymous said...

pm rege ye sis! kaheeza86@yahoo.com

cik EPAL hijau said...

pm harga yer.. cikepalhijau@gmail.com

cik EPAL hijau said...

pm harga..tq..
cikepalhijau89@gmail.com

Anonymous said...

saya dh guna 2 mgu..tp napa jerawat makin byk n besar2 plk tu..blackhead pun byk..