Nuffnang Advertisement

Monday, June 11, 2012

Tabita Skincare


Aku ni bukan lah agent atau dealer produk tabita ni. Tapi ramai sangat tanya tentang perubahan muka yang sangat ketara. Kulit muka menjadi sekata dan wajah lebih fresh dan bersinar-sinar *bling2 katanya*.

Jadi aku share lah kat sini produk apa yang aku pakai....Tabita Skincare namayer. Aku rasa dah berkurun orang pakai tapi aku baru berani nak cuba. Kulit aku very sensitif kalau pakai produk2 sebarangan ni nanti cepat tumbuh jerawat. Mula2 nak beli produk ni mmg tak konpiden sbb orang kata dah banyak tiruan sbb permintaan produk ni tinggi. Nasib baik kakak aku hari tu pergi ke Bandung sempatlah aku kirim satu set dari kakak aku.

Bila korang beli nanti akan dapat 4 barang. Cleansing, Toner, Day n night cream. Syarat kalau korang pakai produk ni sebulan tak boleh pakai make up supaya keberkesanan akan nampak lebih cepat. Dalam masa 2 minggu korang akan rasa pedih2 sikit kat bahagian muka sbb dia nak buang sel2 mati di kulit korang ni. Masuk 3 minggu korang dah boleh nampak hasil yang sangat ketara. Kulit menjadi bersih dan sekata. Bagi yang ada bekas2 jerawat....insyaAllah akan hilang. Tapi pelan2 lah yer bukan sebulan terus hilang.


Gambar ni aku google dari website tak sempat nak ambik kat rumah. Kalau free aku tunjuk esok yer cara pemakaian produk ni.

Ini produk nyer. Maka ramai lah yang kirim suruh aku tolong belikan...since kakak aku selalu pergi ke Bandung. Kalau korang berminat nak cuba produk ni boleh lah e-mail kat aku ellyirfan@gmail.com marilah kita cantik bersama2....ahaks!!.

Harga RM380.00 tapi kalau korang pandai berjimat pakai macam aku yang kedekut ni boleh bertahan dalam 2 - 3 bulan. Stock akan sampai 20hb ni kalau korang nak blh email kat aku terus....baik cepat2 order Raya nak dekat ni.....harus org kampung teperanjat bila korang balik nanti.....hahahahahaha.

Produk ni konpem bukan tiruan sbb kakak aku ambik terus dari kilang di Bandung. Berhati2 beli online jugak sbb ramai yang terbeli produk tiruan. Bila pakai tiada apa2 perubahan kat wajah diaorang.



Ini gambar aku tidak mengunakan sebarang make up. Dulu aku tak konpiden keluar tak bermake up. Sekarang tanpa ragu2 lagi.
 


ini letak loose powder sikit...mmg gembira dan teruja dengan perubahan yang sangat ketara.

Kalau korang berminat meh lah cuba...jgn segan2 email aku. Sementara stock masih ada dan sementara aku tengah rajin ni.....ahaks!!!


Kejelitaan adalah hak milik setiap insan!!!!

22 comments:

Irfa said...

byk dah blog aku baca psl produk ni
nampak positif je..aku je yg belum sampai seru nak cuba ;)

Anonymous said...

akak, mengelupas tak,

Anonymous said...

elly, nak tanye..
kilang tabita tu kat mana?
next week nak gi Bandung..
Nak beli kat sana je lah..
Tabita memang bagus..
Kulit saye ni jenis yg sensitive, banyak jerawat, parut jerawat, kusam and tak sekata..
dah pakai Tabita dalam sebulan lebih, memang banyak perubahan la..
and sangat best sebab takyah pakai foundation / compact powder / blusher / ape-ape mekap dah untuk pegi ofis..
:)

-haizifauzana-

Anonymous said...

byar ansur2 blh x kak???? heheheheh gurau..jgn marah..cntk tgk org kult muka.

mummy alisha said...

tq reply email kak ely... emm... x sabar tgk baju...

Tabita Skin Care said...

TABITA skin care adalah produk kecantikan yang terbuat dari ekstrak pepaya dan aman bagi semua jenis kulit.

Untuk menghindari pemalsuan, Tabita Skin Care selalu mengupdate kemasan produknya secara berkala.

Tabita Skin Care said...

Tabita skin care merupakan produk perawatan kulit yang menggunakan bahan-bahan alami, sehingga merawat wajah anda tanpa ada efek samping. Tabita Skin Care diracik dengan menggunakan bahan-bahan alami seperti kolagen, serbuk mutiara, Japanese Tea, Japanese Papaya, Vitamin C dan Vitamin E.Tabita Skin Care tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON.
Sudah banyak yang membuktikan khasiat dari produk Tabita Skin Care ini.
Produk Tabita Skin Care memberikan paket-paket perawatan kecantikan, diantaranya Paket Exclusive dan Paket Reguler.

Anonymous said...

hai...thanks kepada info tabita nie.... sy belum pernah memakai produk nie..teringin gak nak try... kwn dh try..tgk muka dia mmg putih...gebu... jeles pun ader.... tp berbelah bhgi nak beli ke x...anyway...bole bg alamat yg kt bandung tu...end of this month p bandung...ngat nak beli la kt saner jer...tq...email ke bluewish@live.com tq sgt2.

Anonymous said...

hye...blhx akk tlg email kat saya almat nk beli tabita dibandung tu..hihi..nextweek nk g..ingt nk beli juge la...
baby_helmeda@yahoo.com

Anonymous said...

Salam ..kite mmg cari tabita yang di bandung ni..akk boleh email x apa address n contct number tabita di bandung.tq sangat2 kak;) dah lama cari..ni email kita : afarahain@yahoo.com

Anonymous said...

Hi!next mth nk gi bandung.ble share address kilang tabita tu x?tqvm

Anonymous said...

Salam.ble emailkn address kilng tabita di bandung?hanani_amin@yahoo.com.tq

Azean Zakaria said...

Email saya dimana kilang tabita d indon please ajeaz@streamyx.com

Azean Zakaria said...

Email saya dimana kilang tabita d indon please ajeaz@streamyx.com

Anonymous said...

Email sy kilag di bandung tu. Tq. qurit_pooh@yahoo.com

Ana admi said...

Email sy alamat kilang Di bandung, sy nk g bercuti end of this month, sue.admi@gmail.com
Thank you

Ana admi said...

Email sy alamat kilang Di bandung, sy nk g bercuti end of this month, sue.admi@gmail.com
Thank you

Anonymous said...

hi elly boleh email i tabita dibandung x?mar i nak g bandung thank you....nadz_myaxis@hotmail.com

Anonymous said...

nadz_myaxis@hotmail.com

Anonymous said...

Salam...saya pun nak tahu jugak alamat tabita di bandung..nak p bulan depan..harap boleh share juga...tq..blackmawar@yahoo.com

Anonymous said...

Salam...saya pun nak tahu jugak alamat tabita di bandung..nak p bulan depan..harap boleh share juga...tq..blackmawar@yahoo.com

Grosir Tabita Skincare said...

Dear Elly,

Perkenalkan, kami merupakan distributor resmi Tabita Skin Care di Indonesia. JIka berminat kami ingin menawarkan kerja sama untuk menjadi reseller kami. Harga yang kami tawarkan sangat bersaing karena kami disupply langsung oleh produsen Tabita.

Untuk informasi leibh detail silahkan PM
sms : 0812-9613-1999
Pin BB : 265E2611
www.thebeautylock.com

Terimakasih.