Nuffnang Advertisement

Monday, June 25, 2012

Laki bini busy....

Hari Jumaat lepas produk sincare tabita dari Indon yang korang order dah sampai. Tak sangka pulak dapat sambutan hangat....alhamdullilah. Rezeki anak2....terima kasih kat korang jugak. Sunday baru aku start packing sbb Saturday aku busy sikit ngan aktiviti anak2. Tapi awal2 aku dah siap ambik form poslaju & beli envelope....print nama pun dah siap awal2. Jadi Sunday tu masuk kan barang dalam envelope je lah.





Ini yang siapa nak ambik hand carry



Petang aku baru start buat...ingatkan sekejap jer siap...hambek ko sampai mlm. Nak patah pinggang aku. Korang nampak tak betapa ayu nyer aku..buat kerja pun sopan jer kan....muahahahahah


Tengok muka aku dah malas masa ni...mencuka jer.


En Win pun busy gaks seluar jeans dah sampai utk stock raya...kat tepi aku gaks dia nak buat kerja. Lepas tu kira kuat2...angin aku satu badan.


Kalau mak bapak busy anak konpem terbiar. Habis aku dilanggarnya tanda protes! Ma...adik lapar. Ma...adik mandi yer....Ma...nak pakai baju jalan ker baju tidur.


Ini baru sikit ada banyak lagi kena buat....takpe2. Sebelum outsation aku kena habiskan...kalau dah hantar baru senang sikit hati aku.

Ok pada sesiapa nak order tabita lagi....stock baru akan sampai 30th June. Interested email me ya ellyirfan@gmail.com

Sesiapa yang tanya pasal barangan China....InsyaAllah akan sampai minggu. Nanti aku buzz korang yer thru email.


7 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

Alhamdulillah bisness elly semakin maju rezeki anak-anak:)

Anonymous said...

Salam Elly, kah kah kah.Depan pintu gak En.Win nak buat kerja ya. Semuga bertambah rezeki kamu sekeluarga. Nak outstation kemana tu?

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

seronoknya tengok orang meniaga !!

Irfa said...

Sibuk tapi masyuk takpe elly
lainla sibuk tapi yg keluar lagi banyak dr yg masuk..parah

smoga bisnes makin kencang :)

jualan megatefal said...

im using tabita too..memang berkesan!

btw..im selling tefal product..feel free to browse mine..memang berbaloi2..

www.jualanmegatefal.blogspot.com

p/s: i love ur lifestyle! memang sempoi abes!!

Sharinginfoz said...

busy betul ya

Anonymous said...

haishhh...

cik elly plsss la update blog...

sket pon jadik la...

ni da hutang byk entry da ni.....

da la hr2 tgu2 x kunjung tiba lak entry baru... gmbr pon jd la...

seronok tgk

~mukmik~