Nuffnang Advertisement

Monday, May 14, 2012

Happy Mother's Day!!

Last week dah sambut dengan my mum....this week my MIL punya turn pulak.  Tak ada apa yang special just gi makan2 sekeluarga. Selepas kawin aku duduk satu rumah ngan MIL dekat 4 tahun. Sporting giler MIL aku ni....tak pernah masuk campur langsung hal rumahtangga kitaorang. Kalau aku ngan En Win masam muka ker....apa ker...dia buat tak tahu jer.

Aku boleh bercakap semua benda dalam dan luar dgn inlaw aku ni. Lawak aku pun dia faham so senang sikit aku buat joke bodoh. Aku ngan MIL tak pernah ada masalah...masing2 buat hal sendiri. Dia rajin layan anak2 aku....tak bagi naik bas sekolah. Hari2 dia akan hantar cucu2 dia gi sekolah naik teksi. Katanya risau sekarang banyak kes culik...biar dia susah sikit asal tak ada apa2 terjadi. Thanks Mak....I luv u so much.



Cake from Shahira aka adik ipar.


Me n MIL


Alamak! ada kedutan di mata....kena buat botox ni! Muahahahaha


Punya lah nak vogue sampai ternaik rambut aku!


Lepas potong2 cake kat rumah sambung gi pavillion makan kat Carlos. Decide gi minum petang jer....makan yang ringan2. Bosan pulak selalu makan western. Cool giler tempat ni...sambil makan boleh tgk budak2 remaja berfesyen...


Italian Food


Anak mama.....

 

MIL n SIL


Me n kids


Nak kiss....

Jom kita tgk food.....Order banyak2 letak kat tengah2 so mkn share2...baru best berebut2.


Soup


Patato Skin


Beef Nachos

 

Spagetti


Nuggets


Patato Wedges


Sikit kan aku makan....aaauuuuwww patut kurus.

 

Tukang bayar. "Ma this year no present....bulan 9 nak jalan kena simpan duit". No problem Pa...aslong u kiss me....ahaks! Kiss mulut pipi tak nak...*sambilmuncungkanbibir*


Gift from Ameera...buatan sendiri. Thanks Sayang...


Yaya bagi Card...mendayu2 ayat kat card tu. Mama luv u too sayang.

Sebenarnya tak ada idea nak tulis jadi korang tengok jer lah gambar yer...i busy ni....esok rajin i tulis lagi yer.

Happy Mother's Day Uollssssssss!

8 comments:

Anonymous said...

lgik bnyk gambar lg bgs..
sukeee nengok

next entry plissss

Anonymous said...

Hepi mothers day kak elly....

Anonymous said...

Sambil makan boleh tengok Budak2 remaja berfesyen..... Adak kah ayat itu menandakan kak elly akn bt entry fashion???? I lap u kak elly... Wink wink....

rara aziz said...

kak, MIL akak mcm chinese look:) maintain je die..:) hihi, berkerawang kerawang wish budak comel tu..:)

update2 lagiii :)

IdaShazana said...

diva.....

Elly said...

anony: fesyen! dik ooi akak ko ni bukan pandai bergaya...asal dan jer pakai nyer.

anony: Happy Mother's Day

Irfa said...

muka sil ko sebijik en win
dah adik beradik katakan

selamat hari ibu,elly

Juliana Salleh said...

Hi Kak..tibe2 baru perasan Shira!!!kenal die tru Atin and Nady...baru teringat die sh En Win jmpt die balik open house mase tue and sy tumpang nak g lrt..hehehe..what a small world..saay hi to her!!!