Nuffnang Advertisement

Tuesday, May 29, 2012

Dah beli......*matakedip2*

Aku kan tak meyempat...kalau nak dan2 tu jugak berusaha cari. Sangat tak bagus perangai ni. Tu sebab kalau orang cerita pasal benda2 cantik or  barang2 latest aku tak nak ambik tahu atau dengar. Once aku  dapat tahu habis nanti aku tak boleh tidur malam asyik terbayang jer benda tu. Benda2 macam ni aku tak berani mintak kat En Win dia pun malas nak layan permintaan aku yang remeh temeh ni. So aku beli sendiri senyap2 lepas tu sorak kat bonet kereta...dia tak ada rumah jer aku cepat2 keluarkan. Tau2 dah pakai jer...lepas tu dia menjeling kat aku....muahahahaha.

Kelemahan aku yang paling ketara korang pun tahu kan apalagi handbeg lah! Aku boleh jadi separuh giler kalau minat sesuatu handbeg...itu sbb aku peruntukan duit kutu beli handbeg. Kalau tak sabar aku pakai credit card En Win lepas tu bergaduh besar...muahahahaha. Kronik kan...ker bukan aku jer perangai macam ni. Dia macam satu kepuasan kalau korang dapat memiliki sesuatu barang yang diimpikan...korang terpaksa kerja keras so bila dapat *goyang2bontot*.

So hari tu aku sibuk sangat colour block....ptg tu jugak kaki aku cepat jer melangkah gi shopping complex cari suar colour2 ni. Sampai jer rumah bila tengok balik rasa segan pulak nak pakai....muahahaha. Biar ahh gi ambik anak sekolah pun aku pakai seluar ni nanti.





Hijau, Kuning Biru (aku rasa aku dah giler lah....budak2 muda pun x sanggup pakai...ini pulak perempuan beranak 2 yang tak sedar diri. Kata trend mesti orang kata aku mama vogue ikut trend terkini (sedapkan hati cakap sorang2).


Kalau beli seluar kena beli baju sekali





Block sangattttttt !!!

8 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

biru oren tu cantik gila!

Unknown said...

WOW...beli lg. aritu baru beli kn??? hehehe...yg ni jeans ek?? jename apa sis,cun;)

Elly said...

unknown : Hari tu beli kat uniqlo tu seluar legging...yg ni jeans i beli kat miss selfridge.

Filla ~ Kasihs said...

huwaaaaa nak nak nakkkk

Malisa Hussain said...

orang kurus cantik... pakai ape pon cantik....... org demam mcm sy susahlah sis.....hihihihihihi

Anonymous said...

Kak Elly,


Tak bli suar kaler pink?

C!kpuanmuda® said...

aku ade ijau dan kuning.. biru lom... ms eh? mari terjahh!

Anonymous said...

Kak elly lawanye kaler2 tu..... Nnt pkai jgn lupe msuk kan dlm ntry k..... Oh btw kak elly sangat mengada amik pic ngan fazura doll.... Nyampah taw..... Wink wink.....