Nuffnang Advertisement

Friday, May 25, 2012

Colour Block

Aku kan perempuan melayu terakhir....jadi colour paberet aku semua yang lembut2. Macam baby yellow, baby pink, baby blue...semua kalau baby2 ni aku giler mcm kalau pakai terasa diri ini otomatik nampak  sweet. *jgnlempang* aku bercakap benar. Hahahaha...

Bila umur dah meningkat...tiba2 aku perasan nak perpakaian seperti budak2 muda remaja. Bila jalan dengan anak2 orang ingat aku kakak yang menjaga adik2.....I like!!. Hormon aku buat masa ini sangat tak sedar diri...lupa perut buncit...betis besar nak pakai seluar legging yang sendat tu. Fedulik apa janji voguekan.

So sekarang aku pecinta colour block. Pergi shopping tak agak2 pilih colour terang dan kontra...kopiden jer macam sesuai ngan aku. Bila cuba terlompat2 dalam fitting room macam sesuai bebenorlah denagan usia aku. Matilah perasan tak ingat. Korang tau kan perangai aku kalau suka sesuatu aku akan dapatkan sampai puas hati. Aku akan survey semua kedai lepas tu  bukak internet cari baju colour block yang cantik2. Biar lah kerja siang malam janji aku dapat beli. Giler tak? . Kalau cari kat Guangzhou pakaian macam ni pun best gak buat berniaga!!.  Jom cuci mata sikit nengok gambar2 yang buat aku pepagi teruja dan feeling muda remaja.



OMG! agak2 kalau gi opis macam ni boss pengsan tak? Cantik kan kalau aku pakai....hahahaha. Hijau tu paberet colour.



Cantik wei!



Sempoi jer!



Sabar2...cari duit dulu baru boleh bergaya.



*pitam tengok colour seluar ni....sweet nyer kalau aku pakai*. Lantaklah korang muntah darah.



Bayangkan kalau aku yang pakai.










Cantik kan korang! Jom beli sama2.

3 comments:

Anonymous said...

dear elly,

semoge hepi bercoti ye....

n dun forget update blog wlupon ms bcoti... sbb sy akn bosan bl x bc blog anda...

jgn mls2 ok...

kiss dr sy utk dua ank dara yg sgt cute...

from
ibu mnm

yatie said...

bila tengok gambar baju ni kan..mata cepat je tangkap kaler pink..inilah hasil pengaruh anak pempuan

Anonymous said...

Oh kak elly ku sayang.... Now mmg trend kaler block kan? Kak elly nnt klu pkai outfit kaler block masuk kan dlm entry k... Kot2 blh tiru stail kak elly.... Whooppsss...