Nuffnang Advertisement

Tuesday, February 28, 2012

Birthday Treat ~ Thanks Kengkawan

Harap korang bersabar yer....artis macam aku ni mmg sambut buffday sebulan. Maklum lah ramai peminat nak belanja makan. Jadual penuh korang sampai hujung bulan ni.....ahaks!! Orang yang baik macam aku ni mmg ramai orang sayang.....PANG!!!

Jumaat lepas kawan2 office aku belanja makan.....hadiah aku belum mintak lagi tu. Jgn ingat korang belanja makan tak payah bagi hadiah.....NO NO NO! aku mata duitan ok!.... makan nak hadiah pun nak. Korang ingat senang ker nak kawan perempuan glamer macam aku...jadi jaga hati aku elok2....muahahahahaha. Statement tak sedar diri kan....nasib tak jadi artis!

Disebabkan aku hantu steamboat so kawan2 bawak lah gi makan Johnny's kat One Utama. Awal2 dah cakap ngan boss balik lambat sebab aku nak enjoy food makan bebanyak. Boss aku sporting laju jer menganggukan kepala....I Lap u lah boss!

Meletup perut makan ni!


Dari kiri Hazel (yg belanja hari tu), Liza n Reahan. Ini lah teman gossip aku pepagi. Tak ada cerita lain pasal artis jer memanjang lepas tu cite pasal kecantikan. Macam mana nak kurus lah, macam mana nak tegangkan kulit lah.....hujung2 makan nasi 2 pinggan. Asal lunch jer "jom makan sedap nak?".



Me & Hazel. Minah ni pregnant terus aktiviti malam terhenti sementara waktu. Cepatlah nok! mak tak sabar nak jadi jahat ni.



Semua kuat makan....kelam kabut Bangla ni ambik order. No 23, No 27, No 16.....



Hasil nyer....20 trays. Melantak lah korang sampai lebam



Makan nok! bukan ko nak makan sangat kan tapi baby! Iyo lah.....



Meleleh air liur....Yummy!!


Next


Semalam Minah Hazel kekonon nak buat suprised utk aku.....panggil kengkawan berkumpul kat karaoke. Pakat2 ngan En Win suruh bawak aku kat sana senyap2 lepas tu jerit SUPRISED. Tapi kan korang kesian dia....hujung2 semua tak dapat datang tinggal dia berdua jer. Iyalah esok nak kerja jadi org  malas datang. Tapi Nok! Mak terharu sangat....thanks Laling!



Hazel n Hakeem. Waktu ni pukul 11 malam. Tapi gigih jugak datang....Mak! terharu nok walaupun korang berdua jer yang ada.



Tanpa mengenal erti penat dan jemu Hazel tetap ingin mendendang kan lagu "Listen". Sedap suara ko nok! Menitik-nitik airmata Mak!


En Win....dia kalau dapat mic mmg over. Besar gelang.....muahahahahaha.



Mamat ni kalau korang mempunyai kesabaran yang tinggi boleh lah ajak dia gi karaoke....aku ngan Hazel macam nak halau jer dia keluar. Sekali pilih sampai 10 lagu. Mic tak nak lepas langsung. Dari pukul 11 malam sampai 3 pagi aku  ngan Hazel adalah nyanyi dalam 4 lagu jer yg lebihnya asyik dia ngan En Win jer. Birthday siapa ni yer!!!!!



Walaupun muka aku senyum tapi hati aku sangat lah membara. Aku kan artis.....harus korang dengar aku menyanyi.


Tiba2 pukul 1.30 pagi ada pengunjung yang baru datang. Nama dia Wan. Comel kan...tapi suara power korang "Gususan hari2 indah bersamamu Kamelia". Ini Interior yang buat rumah aku.


Kalau dah buat aksi2 macam ni.....menandakan kitaorang dah boring....sbb 3 orang mamat tu telah membolot mic tanpa segan dan silu.


Sudah2 lah Pa!


Tengok remote kat tangan siapa. Mamat tu lagi kan. Waktu ni dah pukul 2 pagi.

Sampai rumah dalam kul 3 pagi....pukul 6 pagi kena bangun balik. Nyantuk aku nok! Tapi Mak happy giler..... Toche laling!!!

2 comments:

s.z.a_s.z.a said...

kak elly, punyalah seronok sampai gugusan jadi gususan ye...
hihihihiih~
:P

Irfa said...

seronok dapat kawan satu kepala