Nuffnang Advertisement

Friday, February 24, 2012

Ahaks! En Win kasi Present...

Wah! gitu tunjuk present bagai....budget retis sekali sekali takpe kan.

Seperti yang diberitahu aku mmg nak celebrate kat rumah jer....malas nak makan kat luar2 ni. Umur kalau dah meningkat perasaan dia memang cam gini kot. Kadang2 selalu makan luar pun boring gaks....berkumpul kat rumah makan sama2 lagi best kan!. Tapi En Win kan seorang penyayang...hak tuiii. "Ma kita gi KLCC lah malam ni, dinner kat sana terus....lepak ngan anak2". Aku set jer...

Rupanya uolllsssss..... ada udang di sebalik mee.....En Win nak beli present utk aku. Korang tahu tak dibeli apa....kalau nak tengok.... jom lompat bintang ngan aku sekejap....One, Two, Threeeeeeeeee..........sekali lagi One, Two, Threeeeeeeee.......gerak geri gasing!!!! hahahahahaha. Dah bersedia korang....tutup mata dulu. Cepat kalau tak aku tak nak tunjuk.....hahahahahaha














1














2














3














Tadaaaa


OMG! Bvlgari.... Terkembang2 hidung aku...jantung debar2. Masuk kedai tu muka bangga habis. Orang kalau sekali sekala masuk kedai cam gini....jakun dia mmg terselah sikit. En Win suruh aku pilih Pendant n Rantai! Tapi aku kan baik hati....x sampai hati nak ambik mahal2....so aku pilih Pendant jer rantai pakai yang sedia ada. Takpe2 rantai next year pulak yer Pa!

Ini rupa pendant tu.....thank you so much darling....love u deep2 n peluk ketat2. Sambil mata berkaca2 apabila disarungkan. Matilah mesti korang muntah darah....berlagak betul minah ni hari ni kan!.....hahahaa...jgn salah sangka korang cuma nak share kegembiraan jer. Selama 8 tahun berkawan dan 10 tahun berkawin baru dapat merasa semua ni. I'm really happy.....syukur alhamdullilah

Aku pilih Pendant tu sama bentuk ngan cincin yang aku ada sekarang....nampak lah cantik sikit macam satu set gitu. Apa hitam tangan ko ni Pa......tak2 itam itu menawan. I suka u kulit macam ni....kalau u putih mesti I tak suka ( ini jujur dari hati).

Wah! Gedik ko yer.....

Lepas dah settled semua tu....terus gi Chilis dinner kat situ terus....tapi seperti biasa kena beratur....dekat 30 minit gaks kena tunggu. Anak2 dah bising kelaparan....mana tak lapar selalu kat rumah makan pukul 7pm waktu ni dah pukul 8.45pm



Tengok muka Yaya....nak mengamuk jer.





Eeeeeee.....geram ngan budak kenit ni!

Birthday Girl.....ahaks!!

Ameera Dani

Danea Irfan

 Nachos...my paberet

En Win makan soup jer...diet konon! Nyampah aku....hari2 makan nasi 2 sudu jer. Bini melantak 2 pinggan


Adik makan Hot Dog (Kids Meal)


Yaya makan Burger also kids Meal


Aku punya....sangat berbeza dengan makanan En Win....fedulik apa.....kata buffday!


FIL food


MIL.....Fajitas


Sessi membodek nak toys....jgn harap tunggu birthday waktu dapat.


Lepas makan....lepak2 jap kat KLCC. Berlakon sikit ala2 pelancong dari Singapore....

My nyawa....

3 anak dara pingitan!


Me


Dua Insan bercinta.

10 comments:

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

WAHHH BESTNYERR...MAHALLL TUH....SY PON KENA TGU SEPOLOH TAHUN LA NEH..GLUPZZZZ

CikFi said...

seronoknyerr.....
huhuhu..

s.z.a_s.z.a said...

sis makan lamb shoulder ke ape tu? hihihihi btw, budak 2 org tu yg tolong snap gmbr dua insan bercinta tu eh? cantiklaaaaa....
:)

Anonymous said...

kak elly... sy suke tngok family u... best sangat.. mcm lovely jerr

Unknown said...

sis,agak2 pendant 2 bpe harga ek???

Anonymous said...

hi nk tanya...kids meal tu free ke utk kids....thanks yerrr...=)

Elly said...

Sza : Aaahh...Yaya tolong ambik kan!

Anony : Kids bayar tapi RM12 jer!

CT@mamaLuqmanTiara said...

thanks yer...=)
td malu nak tinggal jejak...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye dapat surpriseeeeee

Irfa said...

x tau nak komen apa.hepi fr u sis