Nuffnang Advertisement

Thursday, January 5, 2012

Super busy

Apa ni ada sarang labah2 kat blog ni....jap ambil penyapu.

Uolls.....I busy melampau. 3 hari cuti menguruskan persekolahan anak2. Adik masuk darjah satu.....Yaya darjah tiga. Mesti pelik kenapa dah dajah tiga pun nak risau.....bukan apa uolls....diorg baru berpindah ke sekolah baru harus anak I tak biasa dengan keadaan sekeliling. Nanti kalau free I update kan benda2 yang berlaku di sekolah baru.....I busy mengalah kan guru besar kat situ. Ke hulur kehilir....sana sini jumpa cikgu. Fuh! giler letih.

Tiga hari percubaan menjadi fully housewife amat lah memenatkan. Nantilah cite.....minggu depan lah yer....sekarang nak duduk menaip pun tak sempat rasa nya.....mana nak layan anak, suami dan uruskan kedai...sangat berkerjaya kan! chow.....nanti sembang lagi yer. Miss u all (tetiba rasa artis).

3 comments:

Anonymous said...

minggu dpn baru nak update?? agak2 la kakkkkkkk... sangap tunggguuuu yu bcelotehhhh...

slmt bsekolah adik n yaya..
slmt membizi la kak oi..

-ai laa : anna-

Anonymous said...

akak bukak kedai ape.. cita la sikit

Irfa said...

darjah 3 darjah 10.anak tetap anak dan risau tetap la risau