Nuffnang Advertisement

Wednesday, January 25, 2012

Slow Dance....aaaaauuuuwww

Korang ni nampak jer topik slow dance terus klik cepat2.....aaaaauuuuwwwww suka yer topic2 macam ni!! Hahahaa....mak pun suka!!

Rasanya dah lama bebenor aku ngan En Win tak melonggar kan tulang2 dibadan...dah lama tak tunjuk kat orang2 bakat terpendam kami berdua. Entah2 orang dah step baru yang guna kaki jer....aku ttp step goyang Inul....tapi ko mampu goyang Inul 360 D.....aku mampu tapi 90 D jer......muahahahaha

Sabtu lepas aku ngan En Win spent time together2. Rasa lama benar tak keluar berdua2an, lama benar tak feeling remaja, lama benar rasa nya jalan tak peluk pinggang lentuk kepala kat bahu....aaauuuwww asal buat depan anak jer sure kena dipisahkan atau ditolak. Dulu kalau nak keluar berdua kena cari alasan bagi tahu kat mak bapak aku. Sekarang kena cari alasan yang bagus utk kasi tahu kat anak2 pulak....kalau tidak memanjang nak ikut.

Yaya: Mama n Papa nak gi mana?

Aku: Nak gi rumah boss mama...ada kerja

Yaya: Kenapa papa kena ikut....mama kan boleh drive.

Aku: Tangan mama sakit (bengkok kan sikit tangan sambil muka sedih)

Yaya: Balik cepat...

Wah! tak agak jaga mak bapak ko ni.

Yaya: Mama kenapa nak jumpa boss pakai baju seksi

Aku: Diam tak terjawab...buat kelam kabut keluar cepat2.

Aku ngan En Win.....zasssss gi Zeta Bar kat Hilton KL. Bila dah jadi remaja tua ni malas nak layan disco...prefer gi tempat yang ada Live Band. Ingat kan tak ramai sbb CNY sekali bila masuk berlaga tetek bila berjalan. Korang i sedih lah....semua kat sini slim2...pakai dress...perut leper jer. Tapi aku siap pakai korset nak tutup perut buncit ni...pakai jeans sbb tak berani pakai dress....kang diorg ingat perempuan mengandung pulak. tapi sekejap jer sedih....bila dengar jer lagu aku ngan En Win macam ulat beluncas goyang badan. Tapi 10 minit jer kat dance floor dah keluar cari tempat duduk.... maklum lah remaja tua...nari 10 minit kaki dah lenguh. Happening and really enjoy that nite.

Band ni mmg best....superb suara sedap. Korang jangan main2 ngan aku dia start jer nyanyi jer lagu Waka Waka....terus aku gi depan pentas tinggal kan En Win...apa lagi terus tak sedar diri sekejap...hahahaha....matilah perasan muda. Biar ahhhh.....janji happy. Ko mampu! nari depan pentas.

*gambar tak clear sbb guna phone jer*

Semua slim kan termasuk aku...slim chubby. En Win ckp "ma....u cute lah kalau debab...i suka. Sedap jer peluk"...Wah! laki bagi pujian terus tambah nasi 2 kali.  (jangan muntah)


Masih berjiwa remaja

Di sebabkan hari sabtu hari tu macam tak puas jer bercinta....ahaks! kitaorg sambung lagi hari Isnin pulak. Tapi kali ni pergi Concorde pulak....Cross Road....check in sekali. Wah! dah melampau pulak. Sejak inlaw duduk sama ngan kitaorang rasa malu pulak nak duduk berdua2an dlm bilik...malam pulak anak2 tidur ngan kitaorg...jadi paham2 lah kenapa kitaorg check in...ahaks!

Korang nak tahu tak...band ni main lagu Ombak Rindu...terus aku perasan jadi Izzah....En Win jadi Aaron. Aaauuuwwww....terus slow dance...mata bertentang mata....terus turun kehati. Bukan kitaorg jer slow dance yer....ramai gaks pasangan lain yang slow dance. Jadi x ada lah malu sangat. Apa lagi peluk erat lah...ahaks! Sambil slow dance sambil nyanyi...En Win jadi Hafiz aku jadi Adira....giler jiwang. Lawak2! feeling tak ingat.

Sekali sekala best gaks yer....tapi tak boleh selalu anja2 macam ni kang bergaduh pulak. Sekali sekali tu yang cinta mendalam.....muahahahahah


Cross Road....band malam tu pun boleh tahan gak!



Ceria kan muka aku...hahahaha...dipenuhi kasih sayang (sila muntah dalam baldi)

2 comments:

FMT said...

Kalau ini gemuk, sah2 dedulu Kak Elly kurus giler. Bagi saya, akak tak gemuk lansung pun. Anyway, selamat berdiet kalau akak tgh diet.

Irfa said...

gemuk tang mana tu elly o..aku tengok lengan kurus je..agaknya lengan aku ada kot sebesar peha ko :)

jeles ;( huhu..aku x pandai menari