Nuffnang Advertisement

Tuesday, January 31, 2012

Haagen Dazs

Hari Sabtu hari tu kitaorg lepak2 kat Lot10 dah lama tak gi sana....asyik2 KLCC jer.... kali ni kita ubah angin sikit. Seperti biasa kalau dah keluar tu x sah kalau tak makan luar. Part ni aku mmg menyampah....asal nak makan jer pandang muka aku. Macam lah aku ni terror sangat suggest tempat2 menarik......dah tahu menantu ni tekak kampung lagi mau tanya.

Lepas bergaduh, bertumbuk-tumbuk, hentak2 kaki, masam2 muka akhirnya sebulat suara decide gi makan ice cream ajer....hambek ko buat penat aku suggest makanan arablah, westen lah...tgk2 ice cream jer diorg nak makan. Ok kita follow jer.....

Journey lah sgt.......


Aku ni bukan pengemar ice cream sangat....tapi sekali sekala tu boleh lah. Tapi En Win punya family ni mmg giler ice cream kalau pergi Tesco 3 kotak dah tentu dalam trolley.


Wah! ala2 Siti Nurhaliza gitu...main celup2 chocolate. Tapi ni mmg sedap giler!


Share ramai2....makan berlumba2....5 min settled


Ice cream....fuh meleleh tgk tu.....nak pulak celup coklat! Perggggghhhhh


Next....ice cream with waffle ( 3 pinggan licin)


Next....Waffle, Ice cream and fruit


Tak cukup lagi Ice Cream Cone sorang satu!


Oreo ice cream.....yummy!


Ketua kumpulan....jeling org sebelah punya ice cream. Stop it Papa!!


Duduk jauh2 takut org mintak....


 
Ada aku kesah!!


3 comments:

Irfa said...

aku bukan peminat eskerem..tapi baca blog ko buat aku teringin
sib baik tak peknen :)

Elly said...

Pergggghhh....sedap giler wa cakap lu. Irfa peknenlah satu lagi

Irfa said...

eh..bab peknen tu aku iklan lama sikit.hehe