Nuffnang Advertisement

Wednesday, December 7, 2011

Get well soon Elly (Ucapan utk diri sendiri)

Lately ni badan rasa sakit2....mana tak nyer mandi malam....lepas tu ekon memanjang. Peluh pulak tak keluar. Bila badan rasa tak sedap rasa nak mengamuk jer.....rasa macam tak boleh berfikir dan malas bekerja. Selama ni aku rajin.....tu lah...Abang Aaron di asyik shooting jer...I kat sini  menanggung kesakitan.

Dah try urut dua kali....Thai massage....but still sakit2 lagi. So jalan yang terakhir pergi BEKAM. Aku rasa banyak darah beku aku kat badan ni.....that way lately ni aku  banyak merepek....darah tersumbat....tak sampai keotak....rupanya selama ni korang layan ngan orang sewel....hahahahahah.

Sunday hari tu tak tahan sangat.....ini kali ketiga aku pergi bekam.....bekam ni tak boleh buat selalu....6  bulan sekali. Korang....sah darah I banyak tersumbat......bila diaorg bekam jer berketul2 darah keluar... paling banyak darah berketul kat bahu ngan pinggang.

Apa?? Sakit ker tak??? (I boleh dgr soalan dari uollls). Tak lah sakit sangat....masih boleh bertahan. Sehari selepas buat bekam selalunya korang akan rasa letih.....sebab darah banyak keluar. So makan banyak sikit untuk tambah kan tenaga balik. Confirmed seharian tu korang letih dan rasa nak tidur.

Keesokan hari nya.... I tell u.....pergggghhhh! rasa badan segar dan aktif semula. Habis lah satu rumah aku mop, memasak, rutin malam semua dapat dilakukan dengan cemerlang. Nak tengok tak rupa bekam tu....tapi jgn geli tau....sbb aku pun geli jugak bila tengok....En Win pun geli....tapi bila aku peluk terus lupa....hahahaha





Ni kat bahu....

Kat leher.....gelikan....yang hitam tu bekas cucuk tu.

Seminggu aku gi kerja pakai turtle neck....kang boss ingat love bite pulak. Dah dituduh laki aku giler seks  buat love bite sebesar mangkuk....


1 comment:

Irfa said...

alamak..menyeramkan.tak penah cube.tapi kalau bagus apa salahnya kan..aku pun rasa letihhhhhhhh yg amat sekrang ni..mungkin banyak darah beku?huhu