Nuffnang Advertisement

Thursday, December 8, 2011

Alhamdullilah.....akhirnya.....yahooooo!!!!

Korang ingat tak yang aku riak kan pasal trip gi Europe tu.......tak2 ini bukan riak.....ini dream aku dari dulu. Angan2 ni kitaorang simpan sejak bercinta lagi....dah 10 tahun kawin..... anak 2 baru cita2 ni tercapai.
Itu pun berbelah bagi nak bawak anak ker tidak.....tak boleh kena cekal kan hati sikit....kena pergi berdua jer.....nak Honeymoon kata nyer.....nak buat anak kat sana.....tanpa gangguan anak2. Hahahahaha.....

Isnin lepas....my friend Liza kata ada promotion kat MAS.....price lebih murah dari MATTA FAIR....seperti perjanjian diantara aku dgn En Win.....aku kena bayar duit Flight.....Accomodation, Makan, Shopping under En Win. Package aku dah cari....under Trafalgar 12 hari 10 Malam....kalau book awal senang nak buat budget ....semua dah setteled.

Mudah-mudahan semua berjalan ngan lancar.....korang doa kan juga yer....kalau aku happy nanti aku akan happy kan korang jugak tau.....hahahahahah

Kalau korang nak book gi kat online ticket MAS....harga dia mmg murah. Kalau gi normal price...return flight to Europe dekat RM7000 per person....now promotion price only RM3215.00 return. Berbaloi kan!!

Maka dengan pantas nya aku berbincang dengan En Win.....semantara budget tengah ada mari lah kita.....mengonline kan nama di internet. Hahahahahaha......


Alhamdullilah.....part aku dah settled. Sekarang turn En Win pulak.......


Fuh! giler senyum....sesiapa yang bagi idea hari tu thank you so much.....i luv u lah.

6 comments:

lienda said...

bestnya dapat gi honeymoon lagi....

Irfa said...

tq promo mas ;-)
hepi fr u elly

Elly said...

lienda: best kan!

Irfa: U kerja MAS ker? Thanks

Anakmonday said...

Ok la jugak 10thn kawin anak 2 baru dpt pegi....aku ni 13 thn kawin anak lima baru nak rasa...adeh...

Elly said...

Anakmonday: Janji pergi nok! Janji sampai kan. Nok share info sikit. Email yer! Tochee laling...

Irfa said...

Irfa: U kerja MAS ker?

jawapannya..'ha'ah'

hehe