Nuffnang Advertisement

Tuesday, November 8, 2011

Raya @ Sepang Gold Coast

Selamat Hari Raya Aidiladha uollls.

Seperti biasa pagi raya....aku balik rumah my parents dulu....bermaaf-maafan, makan2, gurau senda adik beradik....dalam kul 12 chow pergi holiday kat SEPANG GOLD COAST ngan family inlaw pulak. Wah! best bangat tempat ni. Ini kali kedua aku gi tempat ni....pertama waktu Anivessary aku bulan 6 hari tu.

Disebabkan aku menggunakan camera baru...jadi banyak lah gambar aku nak riak kat korang.... muahahahaha. Seperti biasa aku malas nak download bnyk2 gambar kat blog ni kalau nak tengok gambar aku yang poyo ni gi lah kat FB yer.

Palm Tree Garden or Sepang Gold Coast....tempat ni very privacy.....korang tak boleh main masuk jer utk membuat lawatan....kalau tak ada booking jangan harap nak suka2 hati masuk nak tengok tempat. Security sangat ketat...korang kena tunjuk kan confirmation letter baru dibenarkan gi lobby. Kalau saja2 nak lunch kat sana pun x dibenarkan hanya siapa yg duduk kat situ jer blh lunch kat restaurant tu. Giler! privacy kan.

Tempat ni mmg superb cantik....ala2 Maldives. Semua bilik atas air......tempat ni mmg utk honeymoon or sesiapa yg nak rehatkan kepala otak aku mmg sarankan kat tempat ni. Tak tahu nak cerita banyak2 korang tgk jer lah gambar ni:-

Kalau nak gi bilik ada buggy disediakan...kalau rajin boleh jalan kaki jer. Aku kan pemalas jadi tunggulah buggy!


Berehat lah nak...korang happy mak bapak ko pun happy.


View from our room. We all ambik bilik yang ada 2 bedroom....senang sikit berkumpul sekali.


Dah mula dah....korang tahu aku kan tak boleh tengok tempat cantik....terus teruja terasa diri seperti model. Hahahaha

Me & Adik.....jgn tengok perut aku.  Setan betul lah lupa tarik nafas....dah macam perempuan ngandung.

Me & Yaya

Sila jangan muntah....dan geli tgk aku....poyo giler perempuan dalam gambar ni.


Sampai jer dah tak sabar nak gi swimming! Budak2 kita layan jer lah


Swimming Pool....View superb





Aku lagi....

We all ambik full package....bekpes, lunch, hi tea & dinner. Makanan jgn ckp lah sedap nak mampus. Aku rasa penat lah waiter tu mengangkat pinggan kitaorang.



Night view.

Persembahan tarian Satu Malaysia kata nyer.

Joint sekali penari buat persembahan....aku apa lagi terus tunjukan  kehebatan....terkejutlah penari2 tu tgk aku menari. Hahahaha


Lepas habis persembahan satu malaysia ni....ada live band... main depan swimming pool. Waktu ni mmg enjoy tahap maximum....semua pengunjung kat sini sporting habis....menari together2. Lupa nak tangkap gambar sbb aku dah jadi sewel sekejap. Mula2 inlaw aku duduk keras jer...biarkan anak dan cucu2 enjoy ngan music. Lepas tu aku tgk....hahahahaha diorg dah ada kat dance floor....Nevrmind tak apa enjoy ur day! bukan selalukan.






Suka tgk gambar ni!!




Comelkan FIL aku....


Aku kalau tempat romantik jadi macam nilah... melekat jer ngan En Win. Tiba2 jadi perempuan manja....Auuuwwwww


Giler happy....thanks FIL.

4 comments:

HappyIrfa said...

hepi fr u sis.
sepang gold coast tu dah dekat gile ngan umah aku..penah lalu tapi x penah singgah..

kalaula anniversary aku (bulan ni ta0 dpt check in kat sana,..mesti best kan.

Anonymous said...

akak..best nyer.......jeles gitu huhuhu... berapa pakej tu.. citer la sikit harga bilik tuu

Filla ~ Kasihs said...

wahhhhh giler best vacation kauuu... swimming pool dia gempak gilers... *laju-laju korek duit tabung* hahahaaaaaa....

Elly said...

Irfa: baik pergi...sure ko tak turun katil. hahahah

Dik ada mcm price boleh tgk kat website palm tree garden.

Filla: korek jgn tak korek