Nuffnang Advertisement

Friday, November 11, 2011

Pole Dance....

Agak2 kalau aku masuk class Pole Dance ni badan aku jadi sexy tak.....wah! harus bontot melentik....badan lemah gemalai.

Harus rumah baru nanti bilik tidur aku letak tiang....agak2 bosan jer aku menari....muahahahaha. Baik aku nari poco2....anak2 pun boleh joint. Ni apa hal laks aku nak lilit2 badan kat tiang....kang terkoyak lah cipet aku. Serenok ker menari kat tiang ni.....dari tiang baik aku menari ngan En Win ada gak tindak balas....(korang otak jgn ke lain.....eksesais ok).

Member aku pun tak agak2 ajak aku joint kelas pole dance hujung bulan ni....wei! Hani ko boleh lah badan kurus....model pulak tu tak ada lemak langsung. Aku di kang baru nak lilit badan tu kat tiang tersangkut lak lemak perut.....tak perut tetek laks tersangkut. Tak sanggup aku di tertawakan.


Tak mampu aku buat macam ni....matilah kalau menari macam ni depan En Win.....harus aku di suruh eksesais setiap hari tanpa berpakaian. Tak pun anak aku main panjat2 kat tiang ni.



Dah macam syok sendiri laks Pole Dance ni aku tgk...... tapi sebenarnya Pole Dance ni bagus....bg yang ingin mencuba teruskan niat tu jangan layan akak ko yang dah kertu ni. Ia bagus untuk menguatkan otot2 korang semua. Tapi aku rasa aku mmg tak leh blah ngan benda ni....mau tergelak jer bila buat....last2 kena halau.

2 comments:

HappyIrfa said...

hahahha.
aku belum buat lagi dah gelak.
terpeleot nanti naye je.tu ari aku tengok kat tv,dia buat tarian ni jugak tapi pakai kain bergetah macam buaian tu..modelnya mmg bergetah la kan..pesal tak letak model yang bam-bam?harus koyak kain buai tu.hehe

MrS KeNey said...

auuuwwww! sexy uu...harus ank berderet lepas ni...kuang3x