Nuffnang Advertisement

Friday, November 25, 2011

Mak Birthday aka MIL

Semalam 24/11/2011 my MIL Birthday yang ke 61 tahun. Bulan ni mmg banyak birthday celebration. Saturday ni Ayahanda tercinta birthday pulak.....minggu depan En Win.....matilah budget lari.

Kepala dah buntu tak tahu nak celebrate kat mana.....boring setiap kali birthday mesti nak kena cari westen food! kenapa yek? Fikir punya fikir and tanya Birthday girl.....dia sebut Alexis. Ok set....lepas balik kerja rehat2 jap kat rumah....tgk Tentang Dhia sampai habis baru gerak. We all pergi Alexis Bangsar...sebab dekat dan senang hantar Inlaw aku balik lepas tu.

Kat sini banyak lah gambar yg aku nak riak kan.....tapi seperti biasa malas nak download banyak2....yg lain semua masuk FB jer.....tak banyak pun adalah 30 keping kat blog ni....letak baldi kat sebelah korang sbb banyak gambar perempuan poyo yakni aku.....sebab ini camera aku sukahati aku lah.....muahahahahaha


Alexis.....cool tempat ni. Macam best jer lepak2....


Kalau Alexis kat Great Eastern Mall ada Live Band....so korang boleh enjoy music sekali. Kat sini tak ada...lagipun kalau makan ngan family better tempat sunyi senang nak bercakap. Kalau tidak mau aku terjerit macam perempuan giler nak lawan bunyi music tu.

 
Birthday Girl.

Me & Birthday Girl. Luv u Mak!

 
With Cucus...

 
Yaya & Adik

 
Aku....jgn melopong nampak lurah dendam aku. Sengaja jer nak tunjuk....power tak! Bila orang pandang ko yang meroyan....kata org tu gatal....siapa kah yg bersalah dalam cerita ini. Adakah aku? jawapan nya tidak sbb aku pakai didepan suami saja....

 
En Win....matilah hadiah x pikir lagi.

Me & Yaya

 
Candid lah Ma....U kan asal nampak camera jer nak pandang.

 
Gimme a kiss....Nak Pa...Eh!

 
Ala2 tomei....anak mama ni. Eeeeee...geram tau!

 
Korang mesti tak percaya kan apa aku makan malam tadi.....I makan SALAD ok....DIET! ko mampu

 
Aku pun tak percaya...aku makan benda ni jer!!!

 
Ipad selalu menjadi penyelamat....supaya diorg duduk senyap kat meja makan ni!

 
Shira & Birthday Girl.

 
Happy Birthday!!!

 
Suapan dari En Win!

 
Suapan dari Suami utk Birthday Girl......Auaaaawwwww. Now kiss kitaorg tutup mata.

Teman kan En Win smoke....mari kiat bergambar dekat Bar....Mulut En Win dah membebel waktu ni bila aku suruh dia tangkap kan. Biar Aahhh......

From Us....."Happy Birthday Mak & Nen. We Luv u so muschhhhhhhhhhhhhh"

1 comment:

HappyIrfa said...

hepi bday to yr mil.
beday mil aku esok 26/11.
sil dah booking makan nasi arab kat saba' cyberjaya.so kesana je la kami..sbb itu mil punya feveret