Nuffnang Advertisement

Tuesday, November 22, 2011

Ideas please......!!!!

Korang buffday En Win nak dekat...tak tahu nak bagi hadiah apa. Hubungan aku ngan En Win adalah dekat 17 tahun (berkawan  + Kawin) ..... so semua barang aku dah bagi termasuk aku2 sekali pernah jadi hadiah....hahahaha. So mmg sekarang tgh buntu nak belikan apa. Tahun lepas aku bagi jer duit suruh dia cari barang sendiri....tak romantik langsung kan.....cuba kalau buffday aku....lagi sebulan aku dah remind kan dia dekat 800 ratus kali lepas tu sengaja jer hint2 barang yg aku suka....sangat kejikan tetapi dari sudut positif sangat bagus kerana berterus terang.

Korang jangan bagi idea perfume, kemeja, tali leher, tali pinggang,wallet.....itu semua dah biasa sangat.....bagi idea bernas sikit boleh tak? Gelabah jer aku kan mintak org tolong lepas tu nak jadi ketua. Nak tunjukan kehebatan seperti malam pertama sebagai hadiah.....tapi tiap2 malam aku hebah...eh! kesitu pulak....muahahaha. Wei! apa nak bagi ni.

Parti terkejut......nyampah lah aku nak jerit suprise2 ni....aku tahu En Win mesti tak terkejut....dia kan tak ada perasaan....aku jer suka org suprise kan aku lepas tu buat2 terperanjat....sambil peluk laki "Thank you sayang".....sambil hidung kembang2.

Bawak gi makan.....any ideas tempat yang best2!. Buat2 lupa....tak boleh nanti dia balas dendam cam ne?. Tension....lah. Aku kalau suruh dia pilih hadiah sendiri....mmg sampai kesudah dia tak nak. Tapi lately ni aku ada tengok dia nak sangat benda ni....kat wall paper semua dia letak gambar ni......ada kah ini satu  hint.... org nak tahu tak barang apa yang dia giler kan sekarang......




















pitam aku!

























tak mampu rasanya!

















kena gi EPF keluarkan account II......alasan nak belikan suami saya hadiah.....boleh ker cam tu!















kalau aku belikan.....mesti dia sujud syukur......tapi apa kan daya





















Boss! boleh pinjam duit tak.....potong gaji tiap2 bulan

















ini lah dia.....barang yg aku x mampu beli!!










Vespa!


Agak2 lah Pa! RM 10,0000.00 tu.....tipah tak mampu tapi hati banyak busat mau hadiah kan. I belikan tayar dulu boleh! Ok2.....buat2 tak faham....print gambar ni lepas tu suruh Filla buat cantik2. hahaha....sungguh keji.....takpe2 kita fikir benda lain!

3 comments:

HappyIrfa said...

tak menahan nak gelak
gi epf nak kuar duit sebab nak beli hadiah besday suami.hahhaa

kan best kalau gitu :-)

Mummy Aidil Iskandar said...

bagi adiah baby je hehe

Mummy Aidil Iskandar said...

bagi adiah baby je hehehe