Nuffnang Advertisement

Saturday, November 5, 2011

Hasil dari duit kutu....aku telah membeli.........

Kelas kau Mariaaaa!!.....Walaupun kerajaan tidak membenarkan permainan kutu tapi budak2 office aku tetap dgn kedegilan nyer....dan memperjuangkan permainan ini termasuk aku.....muahahaha.

Aku kalau tak main kutu mmg x ada lah jawab nyer saving setiap bulan. Aku main kutu (ada tujuan ok....kata berwawasan) untuk bayar insurance and road tax kereta aku hujung tahun. Kalau aku tak join benda2 macam ni alamatnya tak renew lah road tax aku. So aku selalu mintak no last sekali sbb road tax aku mati hujung bulan sebelas. Bijak kan! hahahaha.

Tapi....bila duit aku dah ada kat tangan....lepas tu mengada jalan kat Pavillion jawabnyer aku terjebak ok....nafsu syaitan menguasai diri. Dalam hati "takpe2 kita guna separuh dulu lagi separuh tambah guna duit gaji". Perggghhh! part2 macam tu laju jer aku buat keputusan.....hati berdebar2 ni....nak tak nak tak.......

Jawapan nyer NAKKKKKKK....... lantak lah aku tak guna duit orang, aku tak mintak duit En Win...ini duit simpanan aku....perasaan membela diri. Supaya tidak rasa menyesal di kemudian hari.....

En Win diam jer....pandang jer muka aku. "U tak ada duit nak bayar road tax jangan mintak I"......."I ada don't worry tak mintak duit u lah....(wah jawapan sombong tak ingat). Nak tahu tak apa aku beli.......




Jeng3.......


















muahahahahaha.....suka3 sambil terlompat2












1










2











3










tadaaaaaa......












Spek Itam cap Gucci






Wah! macam artis......"sambil tiup kuku"
ok bai

1 comment:

linda said...

alhamdulillah,nampak gak barang dari tk nampak kan kan...