Nuffnang Advertisement

Thursday, November 3, 2011

Giler Nyanyi....

Keluarga inlaw aku ni mmg happy go lucky....minat muzik. Aku kalau orang sporting mmg naik tocang...mula lah perangai aku diluar kawalan....tak2 i sungguh sopan dan pemalu di depan inlaw. Menantu yang sangat rajin memasak, mengemas, dan menjaga anak nyer seperti Raja....permintaan batin selalu di penuhi. Muahahahaha.

Haritu tak tahu nak buat apa....FIL called ajak gi karaoke kat Redbox. Aku laki bini ON jer. So dalam kul 8 dah sampai sana....melantak buffet dulu dah kenyang baru nyanyi. Disbbkan kan haritu aku dah melalak 3 jam jadi hari ni aku tak ada mood nak menyanyi...so kerja aku melantak dan menari apabila lagu rancak di mainkan (hahahaha....betul lah).

Kali ni kita bagi peluang anak2, inlaw n sister in law menunjukan bakatnya.


ko tgk anak aku Yaya ni...brp lapis ko pakai baju nak! Mak ko muda2 dulu pun tak cam gini. Manalah dia dapat idea berpakaian begini....takpe enjoy urself darling!!

Seperti biasa En Win akan menjadi ketua kumpulan utk anak2 nya.

Mula2 inlaw aku malu nak nyanyi.....lepas tu sama jer ngan anak ko Mic tak nak lepas. Ada aku kesah....nyanyilah.... janji uollsss happy.... I kenyang

dah mula...sampai tegang lah urat leher...hahahah. "Kenangan ku kepada mu...diwaktu engkau disamping ku". Ewah...

Ini mesti lagu percintaan diorang. Sampai melentuk lah MIL aku. Comel kan...

Uji Rashid sudah mari....

My food...korang nyanyi lah sampai lebam. Menantu mu ini nak melantak.

My paberet...ada dekat 10 binatang ni aku makan. Perghhh! giler sedap. Orang kata kalau makan ni kuat sex...yer ker. Tak ada makna ok....tipu...aku tak kuat pun. Hahahahaha!

Comel lah konon! Poyo2

Agak2 lah makan tu Darling! Sampai kembung pipi....Gossip time.


Lantak menyanyi sampai kul 11.00 malam. Really enjoy that nite. Saturday ni time with my family laks....suka3. Aktiviti makan lagi....tak sabar ni!.

1 comment:

HappyIrfa said...

mula-mula nak komen.camner ko letak gambar ko kat header tu?

2-family mil ko ni cam family mil aku gak..suka jalan2..suka makan2 dan sporting.

aku sayang diorang mcm sayang kat mak ayah aku jugak