Nuffnang Advertisement

Monday, October 24, 2011

Thanks Darling!!

Uolls..... i rasa serba salah pulak bila En Win belikan kan camera tu.....mula2 mmg lah excited bebenor.... lepas tu rasa menyesal laks sebab mengada lebih.  Ini lah perangai buruk aku..... aku ckp nak byr half2 .....tapi En Win tak nak. Dia kata mmg dah lama nak belikan utk aku. So sebagai balasan aku nak belikan perfume, baju ker, jam ker, kasut ker tapi semua dia rejek.

Orang mengada mmg cepat rasa bersalah kan.....since aku cuti Monday ni....budak2 semua sekolah aku ajak En Win keluar gi Bangsar. Senyap2 aku book kan SPA utk dua orang. Jadi stress dia hilang lah layan bini dia yang ngada ni kan. Actually En Win tak mintak pun apa2 balasan cuma aku rasa kena bagi sesuatu kat dia.....asyik dia jer manjakan aku sekarang time aku manjakan dia pulak.

Aku book 2 hours Aromatherapy body massage.. Happy jer muka En Win....hati aku pun senang. So lepas ni boleh guna camera tu dgn tenang. Huhuhu....En Win suruh aku ambik short class since aku dah minat sangat dgn bidang photographer ni. Thanks Darling! sbb faham minat I.



Karabuning Boutique Spa kat Bangsar Shopping Center. Mmg best sesangat rasa fresh giler bila urut. Bau2an kat bilik tu segar.....lilin memenuhi setiap sudut terasa nak romen kat situ jugak....hahahaha. Sorry quality gambar blur sbb guna handphone jer.


Hope u happy Darling.....


Kaki perempuan nganda......tapi i dah balas tau kebaikan sang suami.



Sila lempang muka korang semua bila tgk gambar ni! Romantik kan aku! sengaja buat korang sakit hati!
By d way...thank you so much darling! I luv u.....

Muahahahahaha (gelak saiton)

1 comment:

HappyIrfa said...

x jeles pun..suka je tgk org hepi dan doakan saya juga happy yer