Nuffnang Advertisement

Monday, October 10, 2011

Celebrate Adik Birthday!!!

Untuk tidak menghampakan kedua belah keluarga (mcm kenduri kawin laks).....birthday adik celebrate 2 tempat......malam Saturday dekat The Curve....Garden (In Law). Sunday rumah my parent buat BBQ. Kenapa tak buat satu tempat sekali??? sbb aku kaya harus banyak2 tempat biar kekayaan aku nampak lebih terserlah.....Muahahahaha

Tak ada lah masing2 banyak hal yang tak dapat dielak kan.....jadi maka terjadi sambutan di dua tempat yang berasingan.....lagi best kan....aku  boleh makan dan makan dan makan. Seperti biasa dekat Curve harus Idea aku sebab aku yang nak melantak tempat best.....bila tanya adik nak makan kat mana.....dia boleh jawab Mc Donald. Hallo! ini birthday tau.....harus makan....makanan yang lain dr yang lain. Arahan aku harus semua ikut.....sungguh keji menantu mu ini.....haraplah diampunkan


Birthday Girl.....

Me....Yaya....& mother in law yang menyampah nak layan menantu dia yang giler bergambar ni.

En Win & En Yasin. Aku dah tahu dah macam mana muka En Win tuo esok.....tak payah nak fikir teruk2 kau tgk muka FIL aku....macam tu lah muka En Win nanti.

Me & birthday girl......tangan kat mana tu Dik!! tak ada tempat lain nak pegang yer. Anak ngan bapak sama jer kan!!

Makanan org yang bagi idea....TERBAIK!!!.

Lepas makan....lepak dgr music.....


So loving......ada pulak 2 org couple ni menari bila dgr music ni....aku tarik tangan En Win....ngada malu. Lempang kang!!!!

9.10.11

My mun House.....

Rajin tak aku.....


Makan2 kami adik beradik jer....potluck ramai2. Bagus korang punya idea jimat sikit duit aku.

Anak kak long.....Norman birthday on 1st October.....so sambut sekali. Busuk tak hati aku letak lilin besar dekat cake anak buah aku.....bila kakak aku nampak habis aku dijeritkan....hahahaha

Kejikan perangai aku.....cake anak aku lilin cantik jer....tgk anak buah aku punya lilin....budak tu tiup jer. Kat rumah ni mmg dah tahu perangai aku....suka mengusik budak2. Bapak aku tak terkata dari kecik sampai dah kawin perangai nakal aku tak berubah......


Nampak sangat aku tak hiraukan anak aku bila sampai rumah mak.....cuba ko tgk rambut Yaya!!!



Satu lagi perangai keji aku....orang nak cake aku potong cake aku dulu....dah separuh baru aku potong cake satu lagi. Makan Atih (nama gelaran aku kat anak2 buah) punya cake....cake atih sedap....cake Mama Long coklat biasa tak sedap sangat. Hahahaa.....bedebuk belakang aku kak long tampar.

macam remaja kan aku!!!

3 comments:

Chooyaya! said...

macam remaja sangat2. badan menten je. anak dua tuh! **hantuk kepala dekat dinding pasal telalu jeles.

Elly said...

Hahaha.....luaran jer. Ko tak tengok dalaman aku....dengan aku2 sekali hantuk kepal kat dinding.

Mummy Aidil Iskandar said...

hahaha bestla baca blog ni muke en hubby bila tua hahahhaahhahaahahaha
anyway salam perkenalan xrugi terjah blog ni ilang stres kt opis :)