Nuffnang Advertisement

Friday, October 7, 2011

Buta IT......

Saya seorang buta IT...tahu menulis sahaja.....sudah berpuluh kali cuba untuk membalas comment korang semua tapi masih tidak berjaya. Blog aku reject tuan dia sendiri supaya tidak mengomen....sila jangan kata aku sombong....kalau kata aku lembab aku tak marah...sbb buta IT aku ni sangatlah teserlah. Orang dah advance aku baru nak berlajar....

Pembelajaran akan diteruskan....usaha tangga kejayaan. Harapkan En Win dia lagi tak tahu satu benda pun....facebook pun dia tak ada lagi tahap gaban buta IT laki aku ni. Aku lembab sebab malu nak bertanya harap muka jer pandai tapi tak tahu satu benda pun. Bila orang terangkan muka terkebil2....ko masuk file ni lepas tu tekan button ni.....lagi lah aku blur. Lagi senang kau buatkan terus utk aku.

Handphone kalau tak ada oranng ajar tukar lagu or gambar....sampai ke tua lah aku pakai lagu dan gambar yang sama....tahap kemalasan dan kebodohan IT aku memang lah sangat teserlah....aku cuma pandai buka Youtube dan tgk aksi yang terlarang (itu aku ngan En Win mmg bijak.....hahahahah).

Kalau korang tgk aku dah pandai balas komen korang....itu bermakna aku dah start bijak sikit.

*Sekian*

1 comment:

Anonymous said...

slm..
hi kak elly.i bru je follow your blog.i like it! i like your style... n ur so funny.dat day i stress sgt.. lps baca blog u trus rse relief sket.hehehe.keep on writing ya! god bless u=D