Nuffnang Advertisement

Monday, October 31, 2011

Bazaar @ The Strand Kota Damansara

Since last week aku, Zura, Filla dan Moon busy giler pasal projek Angry Bird and Smurf ni. Tapi kalau korang nak tahu lebih pasal benda2 ni semua tunggu Moon and Filla advertise ok.... sbb aku bukan bahagian advertise....hehehe....aku kuli sahaja.

Hope korang bagi full support kat bisnes kecil-kecilan ni yer....tapi aku mmg jamin barang tu very good quality dan akan buat korang sangat2 puas hati....mesti anak2 dan anak buah korang akan lebih menyayangi jika korang hadiah kan barang2 yang cute ini untuk mereka.  (ni dah mcm promote jugak ni). Dalam minggu ni Filla and Moon akan update ok....tunggu tau!

Di sebabkan Filla brutal ni terlalu aktif so dia cadangkan joint bazaar Sunday ni.....cuba2 nasib. Tapi sayang Moon tak dapat joint sbb ada hal.....takpe moon kitaorg ada. Aku ngan Zura ok jer tanpa berfikir panjang KAMI SETUJU Filla!. Semangat tak hinggat.

Sabtu petang dah start busy kira stock kat rumah aku.....janji pukul 4pm....tapi Zura sampai dekat pukul 5pm sbb sesat. Tapi bukan salah dia salah aku sbb tak tahu bagi direction....giler bodoh rumah sendiri tak tahu tunjuk jalan. Sepatutnyer kiri aku suruh dia masuk kanan.....entah kemana budak tu pergi. Itu mmg kelemahan aku....tunjuk jln masalah sikit sbb aku kalau En Win bawak gi mana2  masuk jer dalam keta aku terus berdengkur. Lepas tu Eh! cepat nya kita sampai....kat mana ni Pa. Angin jer laki aku satu badan.

Ahad pukul 8 pagi aku dah terpajak depan rumah Abg Filla....ambik minah ni dulu terus gi bekpes. Bazaar start kul 9 pagi jer nasib baik tempat senang cari. Sekali lagi aku sesatkan Zura....minah ni pun tak serik2 dah tahu aku tak tahu bg direction lagi mau tanya.....rasakan ko sesat.


Tengah susun barang.....kita orang bawak barang tak agak2 semua kitaorg angkut...belum lagi Filla bawak kerusi Director dia tu. "Betul ker korang nak bawak banyak2 ni"...."Bawak wei nanti tak cukup". Bagus semangat korang tak ada siapa boleh lawan.

The Strand.....

Susun barang.....usha2 org keliling....wei kita jer jual benda ni....mesti laku lah. hahahaha...


Cute kan! Beli tau....ini semua limited item....tak tipu. Nanti kalau gi sekolah anak korang yang paling glamer sbb ada benda ni. Soft toys tu kalau anak korang peluk confirmed terlena....senang nak tidur kan diorang nanti. SEE....baguskan produk ni!

Lalalalala....lalala. Murah uolls....kat luar tak dapat harga macam ni! Very2 soft. So tunggguuuuuuuu gambar2 yg lebih menarik dari Moon dan Filla.

Pagi2 ni masih jelita lagi.....tunggu tengahari sikit habis make up cair....


Menunggu customer....wei tak ada org pun.....sabar2 org dtg kejap lagi.

Me and Kina....terasa diri terlalu tua.

Remaja tuo.....yg kanan sekali jer muda. Waktu ni dah kepanasan tapi semangat masih berkobar-kobar. Bila org nak beli and mintak discount terus Filla panic.....tak pasal2 dia ckp cuba u tanya boss I! Wah gitu dan2 aku jadi boss...aku ko tahu lah kelam kabut suara dah terketar-ketar. Tak blh lah Bang harga di semua dah murah dah! Nampak tak kat sini aku sorang boss yang tak ada belas kasihan....venchi tau minah ni!


Semua yg berniaga ni stylo giler vavi! Suka tgk budak2 ni....kecik2 dah pandai berniaga. Hari tu perniagaan kitaorg Alhamdullilah....dapt jugak lah keuntungan yg penting kitaorg enjoy giler berniaga hari tu.

So kengkawan nantikan blog
Moon and Filla mereka akan update segalan info dan gambar barangan yang dijual.

3 comments:

Anonymous said...

alamak jauhnya nak pergi..kalau dekat dah lama singgah beli pencil case tu utk anak2.

Filla ~ Kasihs said...

hahahaaa... kelas kau elly.. orang datang nak beli.. terus ko tolak aku, aku tolak kau.. hahahaa...

Elly said...

lepas tu makan suap2 comel kan!