Nuffnang Advertisement

Wednesday, October 19, 2011

Aku dan wig

Wah! tajuk tak boleh blah kan! Ko ingat ko Erra Fazira.....ker ko perasan ko artis! Hahahaha.... aku mmg suka pakai wig....nampak kelainan sikit kalau gi function.

Aku prefer rambut pendek senang nak uruskan cuma lately ni En Win mintak aku simpan rambut panjang pulak.....demi menjaga hati suami dan menjadi isteri soleha aku turutkan permintaan suami tercinta...muahahaha. Katanyer kalau projek senang tarik2 rambut....eh! kesitu pulak....

Senang giler pakai wig ni....pasang lepas tu terus boleh gi function....kalau rambut betul nak set lah....nak blow lah. Rambut wig ni nak jaga pun senang....sebulan sekali hantar salon set dan cuci kan balik. Hari tu aku nyaris2 nak buat hair extension yang clip kat rambut tu....tapi bila dengar pendapat orang kata susah nak jaga terus batalkan niat.

Meh aku kasi tunjuk sikit collection rambut wig aku yang tak seberapa ni......


Perasan nak jadi perempuan rock....."bila cinta berakhir musnah lah segala nya"

Rambut curl2 di bawah kata nyer....

Rambut lurus paras bahu....

Wig panjang....


Wig gulung2 dibawah.....


Wig ala2 Jenifer Lopez kata nyer....

Macam artis kan!!! *sila lempang diri sendiri*.

4 comments:

FMT said...

Hi Kak Elly. Saya nak tanya, wig tu harga berapa and beli kat mana? Saya pun rasa macam sayang nak blow rambut selalu.

Elly said...

Hi....selalu nyer suka beli kat salon or Scarlet kat Sungei Wang.

HappyIrfa said...

ada org pakai wig nampak cam ori.
ada orang pakai wig nampak cam pondan..

elly pakai..nampak vogue la kan.
hehe

JackieA said...

Hello, I just came across your website as I was looking for "wigs"! I love the last one you are wearing - ala JLO. It looks natural....can you share where you got it from and perhaps how much? Thank you!