Nuffnang Advertisement

Monday, September 12, 2011

Wedding @ Mandarin Hotel.....

Saturday wedding kat Mandarin pulak....kalau dah kat rumah deco cantik.....cuba bayangkan kat Hotel ni lagi lah meletup uolls.....still Flora Etc as a wedding planner. Good job......very3 nice. Sekali lagi aku perasan jelita....hahaha giler vodo aku kan!. Tak habis2 perangai veragan kecik aku x hilang2. Ada aku kesah....

Seperti biasa AJK kena berkumpul utk meeting pukul 4pm.....waktu ni kelam kabut sikit sbb hotel pandai2 ubah seating.....menjerit boss aku sbb we all dah buat numbering awal2 follow plan yg hotel bagi...tgk2 last minutes diorg ubah arrangement. So kena buat balik numbering tu.....ishhhhhh. Tapi before wedding start alhamdullilah semua settle.

Wedding berjalan dengan lancar.....part yg paling best ada 3 penyanyi top. Al Maulid (kumpulan nasyid baru), Dayang Nurfaiza and ANUAR ZAIN. Ko mampu panggil 3 penyanyi top sekali gus.....dah macam konsert laks. So romantik bila pengantin nak potong cake Anuar Zain nyanyi live lagu Seditik apa ntah tak ingat aku tajuk tu.....tapi mmg power and romantik giler. Harus kalau aku jadi pengantin kat situ jugak aku slow dance ngan laki aku.....perasan omputih jap lepas tu harus french kiss depan tetamu.

Aku kan sensitive nak bercucuran air mata aku tgk suasana romantik macam ni. Pengantin lelaki suka giler kat penyanyi Dayang ni....so Wawa's buat kejutan suruh Dayang nyanyi malam tu.....I like...aku pulak 24 jam tersenyum2 nasib baik laki aku tak ada kat situ kalau tidak harus ku gengam tangan mu dan ku kucup. hahaha.

Jom tgk deco.....



Main Table....tetamu terhormat malam tu Tun M & Tun Siti.


Pelamin....yang cantek sesangat....

Korang disebabkan malam tu aku nak kelainan....nak nampak jelita konon aku gi saloon utk make up....tak tahu nak cakap make up ni cantik ker tak sbb aku mmg suka simple tak suka make up over2 tak suka tgk muka jadi lain....ada lah dekat 20 kali aku tgk muka kat cermin.....tu belum lagi aku tanya laki ngan anak2 aku.

Aku: Pa....ok tak make up I
En Win: ok lah....tapi cuma u nampak lain jer...
Aku: Lain tu cantik ker tak
En Win: Ok....cantik. Dah jgn tanya lagi. (Tapi muka senyum2)
Aku: Tak cantik lah tu....setan

Tak puas hati tanya anak pulak

Aku: Yaya....Adik ok tak make up mama
Danea: Tak cantik....mama nampak cam cina
Adik: Tak cantik....bukan macam mama


Tak suka.....muka aku jadi lain. Mata aku sepet.

Tak puas hati lagi tangkap di possisi yg lain pulak....pun x cantik. Oi! jgn perasan kau bukan pengantin yer.

AJK yang giler glamer and kuasa

Me with Inaz

Me

Tiga serangkai.....

Deco



Korang nak tg tak pasangan romantik



























sabar2





























Auwwwwww...... I lap u Anuar Zain. Cium sikit!!

1 comment:

Anonymous said...

ex bf saya, khalid ke dlm gambar ni? dia kawen dg nadjwa..betul ker? hmmm. akhirnya dia memilih org kaya jugak. ingatkan dia tak pandang harta. khal, khal..