Nuffnang Advertisement

Monday, September 12, 2011

Wawa's wedding AKA anak boss I

Selamat Pengantin Baru Wawa's & Khalid!
Congratulations on your beautiful wedding.
Wish you all the best!

Jumaat lepas anak perempuan boss I punya wedding..... so harus i busy uolls. Nama harus tersenarai dalam AJK. We all start busy since Isnin lepas sbb kena buat seating arrangement, guest confirmation follow up itu ini.....tapi tak lah susah sgt sbb we all dah pernah handle majlis anak Dato' ni since the first son. Pengalaman dah ada.....jadi mudah lah sikit.

AJK semua kena berkumpul kat rumah anak boss I dalam pukul 6.30pm isi perut dulu....kang pengsan laks aku tak makan.....aku kalau lambat makan angin naik kepala....habis pulak muka masam jer kang. Sebelum mkn jalan2 dulu tengok tempat makan & pelamin. YaAllah cantik giler decoration dari Flora Etc (wedding planner for Marion jugak). Aku kalau tempat cantik mula lah aku pun perasaan cantik....harus tangkap gambar sana sini....macam aku laks kakak pengantin perasan glamer. Ini mmg penyakit aku....kalau tgk tempat cantik terus aku perasan aku pun jelita....jadi korang ampun kan lah aku sbb mmg gambar aku jer lah sana sini.


AJK yang glamer.... sempat lagi sebelum bertugas beraya dulu rumah anak boss aku.

Dah start dah.....perasan jadi mem besar. Angan2 tu bagus uolls....merupakan satu cita2 dan doa supaya aku bekerja lebih gigih dan kuat lagi....huhuhu

Dan lagi.....

Ini tempat makan tetamu.....cantik kan. Ala2 "english" gitu. Suka sesangat....terus call En Win....Pa I luve u so much....motif tiba2 terasa romantik tgk tempat macam ni. Laki aku dah faham sangat perangai aku so layan jer lah.

Aku lagi....yang tukang ambik gambar harap bersabar yer....aku mmg cenggini. Cantik nyer tempat ni......I like!!


Wedding gift.... kalau mak aku mesti di cubit nyer aku sbb bagi orang candy. Dia kalau boleh nak telur gaks. Mak sekarang dah moden ok....mana ada masa nak rebus telur2 ni.

Pelamin yang sunggut sweeettttttt. Aku bagi markah penuh.....simple and nice. Pa cepatlah datang kita kawin sekali lagi....tumpang tangkap gambar pun jadi lah. Terus ada cita2 anak aku kawin nak buat cam gini (giler meroyan kan padahal anak baru 8 tahun). Entah2 waktu diorg nanti lepas kawin terus honeymoon salam tok kadi terus chow!

Kat luar rumah.....tunggu rombangan pengantin lelaki boleh makan kuih2 dulu

Datin Elly.....huhuhu

Pengantin......u so pretty Wawa's

Baju pengantin perempuan Rizalman yg reka.....meletup cantik. Kau tgk aku kat sebelah pengantin tersenyum jer....berangan lah tu. On d way balik terus call laki pa mlm ni kita ON yer....aku yg stim bila tengok pengantin. Hahahaha

2 comments:

Hani D said...

Elly....u ni klakar lah.....best baca blog u...i silent reader.....enjoy ngan blog u...

Anonymous said...

adoila sis ni.. kelakar sungguh ayat penutup tu.. buat saya tergelak terkekekekek. :)

-anne-