Nuffnang Advertisement

Sunday, September 18, 2011

Otak kata jangan.....tapi hati pula kata YA!!

Otak kata jangan.....tapi hati pula kata YA. Harus aku ikut kata hati sebab kadang2 otak aku bukan betul sangat. I buat perangai lagi uolls.....beli beg. Tapi this time tak gaduh ngan En Win sebelum membeli aku telah meminta kebenaran walaupun tidak meminta uwang kepadanyer......keizinan nyer amat penting agar apabila memakai beg itu aku akan kelihatan jelita......dan beg itu akan menjadi bersinar2.

Aku membuat suara ala2 manja sambil tangan ku mengengam tangan nyer.....aksi seterusnyer tidak dapat diceritakan kan disini....hahahahaha. Korang kalau cite pasal pegang2 ni bukan main suka yer.

Aku: Pa....boleh tak i nak beli handbeg....tapi guna duit I sendiri.
En Win: Belilah.....kalau dah suka.

Biar betik....laki aku tak marah....ini mendatangkan keraguan yang mendalam. Soalan bodoh telah terkeluar dari mulut aku

Aku: Kenapa U tak marah?
En Win: Tak guna cakap ngan orang degil....lagi pun duit u ikut u lah. Tapi kalau lepas ni i beli barang u jgn jeles.
Aku: oooooo patutlah x marah....rupanyer dia ada niat yg sama gaks nak shopping. Ada aku kesah janji beg akan berada dalam tangan aku.

Nak tgk tak beg apa I beli.....aauuuuuwwwww




















































sabar2













































fuh!

































I like.......... beg Raya Haji (boleh tak cakap macam tu)

2 comments:

Miss Moon said...

hiks comey nyer bag raya haji u

fazyana rrm said...
This comment has been removed by the author.