Nuffnang Advertisement

Wednesday, September 7, 2011

Minggu ni aku malas.....

Monday aku dah start kerja....bagi lah orang yang ada kampung tu cuti lelama sikit. Office kosong otak aku pun kosong.....duduk jer pandang computer.....kerja melambak tapi aku pandang jer buat2 tak nampak. Kat rumah tu kain melambak tak lipat bertimbun atas katil belakang....laki aku bising spender dia tak ada dlm laci....selamba jer aku jawab u cari lah kat belakang....very d kejikan.

Balang kuih dah kosong....bukan tetamu datang yer....aku anak beranak yang makan pun aku tak isi balik. Balik kerja mandi...kemas rumah sikit2 sapu tempat kotor jer lepas tu aku baring depan tv. Nampak habuk pun aku buat tak reti jer. Tak masak ok.... laki call tanya masak apa...aku jawab masak kedai......ishhhh very derhaka. Tapi utuk meredakan kemarahan laki aku laju2 aku jawab....don't worry darling minggu ni I belanja.

Muka jangan cakap dgn rambut kembang duduk rumah tak pakai bra tetek terbuai2, pakaian stok cina busuk.... nak muntak laki aku tgk.

Apa pasal aku tak ada mood ni.....nak berckp pun aku malas....adakah aku kecewa dgn bentuk badan aku yang gemuk ni....tak jugak sbb aku mentekedarah laju pulak....adakah aku bosan routine yg sama setiap hari (jgn ngada itu mmg tanggung jawab). Tak boleh jadi ni kena buat sesuatu.... Aku orang yang suka gelak dan bercakap....bila aku senyap En Win risau....asyik ulang jer tanya....kenapa ma (adalah dekat 20 kali). hahaha......tau takut.

Darling......belanja I SPA....nak massage badan, urut2 kepala bagi center balik otak aku ni. Aku terlalu letih kot....itu yang jem otak aku sekejap.....tidur pukul 2pagi bangun pukul 6pagi....mata pun dah lebam. Tak pedulik Ahad ni u jaga anak I nak rehat seharian kat SPA.....melampau kan!!! ada aku kesah.

Sementara tunggu Ahad ni...petang kang nak gi karaoke nyanyi kuat2....

No comments: