Nuffnang Advertisement

Tuesday, September 6, 2011

Gambar Ghaye 2011

Hambek korang....seminggu aku tak tulis blog. Tangan gatal jer nak on computer tapi En Win yg jeles tu tak bg aku on computer. Tak berani uolls baru mintak ampun.....sekurang-kurang nyer 7 hari aku tidak blh menderhaka.

SELAMAT HARI GHAYE......bestkan raya. I suka raya uolls sbb dapat berkumpul bersama sanak saudara...kalau tak ada raya....tak ada kenduri kawin mmg x nampak lah batang hidung cousin2 aku. First Raya we all gi Melaka jap dalam pukul 11 chow balik rumah family aku pulak. Keluarga En Win kan tak ramai so sekejap jer beraya kat sana. Theme colour family aku tahun ni warna biru.....setiap tahun aku yang decide....En Win sesuai ker tidak ngan colour aku pilih aku tak peduli sbb harus aku yg vogue bukan dia (kejikan). Jom arr tgk gambar yg tak berapa clear ni sbb budget nak beli camera aku telah aku habiskan membeli kasut dan beg aku....so layan jer gambar yg blur ni.

Tolong jgn pandang muka aku yg tembam tu....saya sedar diri. Ini lah bahana bila berbuka puasa makan mcm hantu....walaupun hantu diikat dibulan puasa tapi aku rasa hantu makan aku sorang jer terlepas dari ikatan.

Cantik kan colour ni.....giler berani puji diri sendiri.

Waktu ni siap2 nak balik KL. Laki aku ni sekejap jer pakai sampin lepas tu bukak....apa u ni tak glamer tau!

Alahai 2 orang jer cucu.....tahun depan aku ku cuba tambahkan lagi sorang

Alahai anak mama......

Ini lah keluarga kecil laki aku.....

Ini keluarga aku.....5 perempuan...sorang jer lelaki. Tapi dalam gambar ni adik aku no 3 tak ada...beraya rumah sebelah suami. Sebelah kanan bawah tu kak long, Kak Ngah, aku
Atas kanan: Adik bongsu aku, mak, abah, and ucu (anak no 4)

Ini adik2 aku yang masih belum berkawin.... Wah! kuning korang tahun ni yer...mentang2 anak Raja.

Cucu2.....ramaikan.  Meriah uolls....

Ala2 tomei nyer.....


My Auntie yg sungguh Vogue dan sporting....

Pasangan kertu....auwwwww.

No comments: