Nuffnang Advertisement

Tuesday, September 6, 2011

Cuti2 Ghaye - PD Avillion

Dah penat berjalan Raya pertama dan kedua....En Win ajak bercuti kat PD. Avillion ni mmg tempat parebet kitaorg.....every year mesti kitaorang akan datang kat sini. Mak aku selalu bising...."orang beraya kau gi bercuti pulak...hari lain kau tak boleh pergi ker". Hahaha....biasa lah org tua2 Raya jer mesti duduk rumah tunggu org datang. Takpe mak Raya sebulan.....

Ialah korang sebulan aku ngan En Win berhempas pulas berniaga....so nak berehat pulak sehari dua. Tenangkan fikiran. We all duduk 2 hari jer....tak mampu nak duduk berhari-hari mahal ko. Tahun ni kena budget2 sikit....hujung tahun nak pindah.

Mmg suka giler tempat ni.....tenang sangat. Malam2 tidur dgr bunyi ombak....aku mmg suka bercuti kat pantai baru lah boleh rehat cukup2

Tapi yg paling happy of course anak2 aku.... korang beli toys banyak2 harus mama tolak duit raya korang.

Rehatlah nak......




check in dalam pukul 2pm waktu tu tgh panas giler.... adalah dekat sepuluh kali tanya bila nak swimming. Ish!! sabar2 aku dulu macam tu gaks....24 jam tgk matahari bila nak turun. Lepas tu dalam hati berdoa supaya jam tu cepat berjalan....

Seperti biasa En Win akan melayan anak2 nyer.....aku akan berehat....perasan mcm anak orang kaya jap.


Satu masalah aku.....kalau bercuti mesti period. Tu yang melopong tgk anak2 mandi. Jadi disbbkan aku tak boleh berenang....adalah lah kat 20 kali tangkap gambar sendiri. Cina belakang aku mesti heran "ini olang byk pelasan oooo". Ada aku kesah....


Dinner pun kat hotel jer.....kedai makan kat PD masih tutup.

Malam jalan2 tepi pantai...feeling romantic

Peluk lah papa tu mak...tak yah malu2. Menantu u sporting....

Esok pagi sambung lagi mandi kat pantai laks.....



Korang nak tgk tak model pantai.......













































Ta daa











Veragan......mat salih......topi besar konon. Tak ada makna nyer model gemuk. Perut ngan tetek sama naik buncit. Sial betul lah......

1 comment:

Miss Moon said...

Wey ....moon suka la gambo nko yg last tew sangat lawa ....meh jadi model ai skalik vley ....