Nuffnang Advertisement

Thursday, August 4, 2011

Nak beg tapi takut....

Hari tu jalan KLCC stop kat butik LV nampak ada satu beg ni cantik giler....... tapi takut nak beli sbb dah janji ngan En Win no more handbag for this year. Macam mana ni uolls i asyik mimpi beg ni jer....hidup ku tak keruan....pejam jer nampak beg ni. Ada hint2 kat En Win malam tadi...

Aku : Pa kalau i beli handbeg boleh tak?
En Win : Dari u beli handbag baik u hadiahkan i kasut raya
Aku: Boleh.... tapi handbag ni u kena tambah sikit...bukan sikit tapi tambah banyak utk i.
En Win: Jgn nak mengada....cuba tgk berapa banyak handbag dlm almari tu. Duit tu baik u simpan ASB lagi bagus...

Sebijik kau kena..... mengada kan aku. Handbeg dah banyak pun nak membazir lagi. Tapi uollss ..... i suka. Fuh! kena bertahan ni. Ada sesiapa tak gi obersee this year....kat sana murah sikit. Kalau aku beli pun nak sorok kat mana....kalau pakai mesti En Win perasan. Takpe bersabar sampai tahun depan....Elly jgn lupa dah janji kan hari tu tak nak beli handbeg lagi (Kata elly baik)...... Beli jer U kan penat bekerja baik beli jer (kata Elly jahat).

Rasa mana nak ikut.....hahahahaha gelak syaitan!!




Huaaaawaaaaa cantik nyer

No comments: