Nuffnang Advertisement

Friday, August 12, 2011

Majlis Buka Puasa @ KLGCC

Uolls..... semalam my Company adakan majlis berbuka puasa di Kuala Lumpur Golf Country Club (KLGCC). Seperti yang diceritakan sewaktu dahulu kala.....I kan AJK Kelab Sukan harus I yang bertungkus lumus merancang perjalanan Event ni. I busy uolls ala2 Company ni i yang punya. Segala keputusan i yang decide. I tak peduli uolls semua kena dengar arahan daripada I.....giler kuasa nama nyer.

Event ni setiap tahun Company ni akan buat.....jemput staff serta keluarga. Berbuka puasa bersama-sama mesra alam kata nyer. Staff pula diwajibkan memakai baju Raya. Lepas berbuka boss akan bagi duit raya kepada anak2 staff. Baik kan tak pernah tgk boss sebaik ni. Selalu nyer lagi 3 or 4 hari nak raya staff pulak akan beratur kat bilik boss utk angpow raya pulak. I lap u lah boss AKA Yasmin Holding Sdn Bhd.

Pagi2 I dah busy check segala setting, logo, makanan, bilik sembahyang, kurma dan macam2 lagi dengar pun lotih kan. Tapi bukanlah I buat sorang AJK semua ada tugas masing2.  Alhamdullilah Majlis berjalan dgn lancar. Next event..... anak boss punya wedding.

BFF kata nyer....



Idola anak aku ni.....


Yang pakai tudung tu....anak boss I. Bakal pengantin uolls.

Anak2 BFF. Yang lelaki tu anak Hazel...... yang girl pakai punjabi tu anak Reahan.....cute kan

my dotter

Family


Sexyteri & Bodyguard

Pengantin Baru....auuuuwwwwww

No comments: