Nuffnang Advertisement

Wednesday, August 3, 2011

Luahan perasaan....

Aku tak suka marah......tapi jgn bagi aku marah kang keluar bahasa kesat aku kang. Ya...Ya...Ya  aku bukan nyer baik sangat tapi tak payah kau 24 jam nak sibuk ambik tahu apa kejahatan yang aku buat. Korang dapat gaji ker dari mana2 persatuan mengintip orang yang macam aku ni.

Asal bulan puasa jer tanya....tiap2 hari nak kena check aku puasa ker tidak, gi sembahyang terawih ker tidak, masak ker tidak. Kita semua dah dewasa ok....masing2 tahu pahala & dosa. Tak kan pantat aku berdarah pun kena tunjuk kat korang. Yes....mmg dulu2 aku suka ponteng puasa....tapi tak kan selama nyer aku perangai macam tu.....kau jer boleh berubah aku tak boleh.

Tak semesti nyer luaran aku korang nampak jahat, seksi, tak bertudung, mulut celupar tapi aku tahu batasan sebagai seorg isteri semua benda yang aku buat my lovely husband tahu. Lotih lah....ngan korang ni. Ker korang jeles ngan aku. Hal agama ni sangat sensitive kita nak tegur atau ajar orang kena tgk tempat dan situasi jgn malukan & jatuhkan maruh orang. Walau macam mana jahat dia sekali pun ada cara utk menegur seseorang.

Kadang-kadang org yang kita tgk baik...bertutup litup dia lagi jahat sebenarnyer. Kalau tak caya cuba korang gi kat you tube tgk vidoe tangkap khalwat, romen kat taman, kat sungai 90% semua pakai tudung tau.

Ok Mak dah release sikit sbb dah luahan apa yang nak dickpkan.....kepada sesiapa yang terasa mintak ampun dan maaf sebab i ckp secara general. Tak suka gaduh2 ok. HIDUP mesti SEMPOI. PEACE no WAR. Gaduh2, majuk2 tak ada dlm diari hidup Mak!

No comments: