Nuffnang Advertisement

Tuesday, August 9, 2011

Jalan2.....

Semalam petang sedang aku sibuk buat kerja kat opis (sibuk ker???)...... En Win called

En Win: Ma... mlm ni kita shopping kasut raya jom kat One Utama
Aku: Set....buka puasa kat luar sekali yer
En Win: Lepas buka jer pergi I malas makan berebut2 kat luar
Aku: Iyolah....mee hoon soup jer yer....malas nak masak lauk

Aku minpi ker En Win mimpi.....ajak aku shopping tiba2. Selalu nyer dia akan bagi duit aku ngan anak2 akan pergi cari sendiri sbb bulan puasa dia mmg busy giler mengalahkan Perdana Menteri India. Giler kalau aku jawab tak nak.....harus aku jawab laju2...set . Dlm kepala ni dah start jahat nak beli macam2.

Settled berbuka dalam pukul 8 we all bertolak gi One Utama.....malas gi KLCC mesti ramai gilers. Aku suruh lah anak2 aku bersiap.....punyalah lama nak tunggu aku pun tak tahu apa yg diorg buat kat dalam bilik tu....menjerit2 aku suruh cepat. Tengok2......mak ai bergaya tak ingat ngan handbeg bagai.... matilah aku ni kecik2 dah bergaya......

Kau nampak tak belakang tu macam pentas diorg blh buat fashion show....cepatlah tangkap gambar ma...tensi aku!

Ini ikut dressing Hana Montana katanyer......

Adik ikut DORA.... Dora pakai macam ni ker??? Lantak lah dik

Handbeg match ngan baju....patut lah lama giler dlm bilik tadi. Itupun dia nak pakai boots tadi aku tak kasi.

Mama.....adik nak tangkat gambar macam Nora Danish....*pitam*

Lepas shopping kasut En Win ajak makan sbb tadi berbuka semua makan sikit jer sbb excited nak berjalan...laju jer aku cadang mkn tempat makanan mentah "Japanese".

Paberet aku......



Ending.... tak tahu tulis apa *sekian*.

No comments: