Nuffnang Advertisement

Friday, August 19, 2011

DaneaDani Boutique.....

Apa ni ada cili kat gigi.....gi cuci uolls ni kan bulan puasa....kot yer nak makan pun jangan sampai i nampak. Hello uolls Selamat Berpuasa utk hari yang ke-19. Wah! ucapan macam banyak peminat....padahal balik2 aku yang baca....sendiri punya blog. Di bulan Ramadhan ni i busy uolls....berniaga baju tidur tapi tak dapat nak jual kat blog sbb dah habis dijual....Alhamdulillah macam goreng pisang panas. Mana lagi tolong En Win dikedai.....alhamdullilah rezeki di bulan Ramadhan.

Ni nak habaq mai....kalau u uolls bershopping di Lot 10 ker, Sungei Wang ker.....singgah2 kan lah diri tu diboutique Daneadani di Bukit Bintang Plaza.....cakap jer u ni peminat I harus diskaun akan diberi....(wah perasan diva lagi). Saja jer gurau nak gembira kan hati yg tengah kelaparan ni.

Singgah yer uolls....ada pakaian lelaki, wanita, kasut wanita, beg lelaki.....harus korang kelihtan jelita nanti di Hari Raya. Bila uolls pakai jer baju I terus muka uolls jadi bersinar.....uolls akan kelihatan seperti "Superstar"....macam pakej beli baju dapat jadi Superstar. Hahahahah

Kenapa nama kedai ni DaneaDani? I boleh dgr soalan ni dalam hati uolls. Ok2 bagi tidak menghampakan I jawab sekarang. Danea nama anak yang pertama. Dani nama anak I yang kedua. Jadi bila digabungkan jadilah DaneaDani. Mengapa tak letak nama I? sbb nyer En Win dengki tak nak wife dia fofular.

Jangan lupa singgah yer.....



Model kedai DaneaDani.... En Win tetap nak interprem kat belakang tu.


Confirm anda akan kelihatan tampan bila memakai pakaian ini.


Baju wanita.....dia ala2 PB. Kalau pakai terus kelihatan langsing

Jeans jenama terkini....


Wah! beli baju dapat paper beg jugak (hahahaha). Itu alamat kedai I......jemput datang.

No comments: