Nuffnang Advertisement

Monday, August 22, 2011

Buka Puasa dgn Blogger2 fofular.......

Sabtu lepas "Green Apple" arrange buka puasa dekat De Palma Shah Alam utk blogger2 fofular. Aku nak jugak berasa fofular macam diorg so laju2 confirm joint. Ada lah dekat 20 orang yg joint buka puasa ni. Actually semua yang joint ni aku tak kenal kecuali Filla. Tapi disbb kan aku rasa kitaorg ni satu kepala suka mengarut kat blog jadi aku rasa blh ngam kot....itu yang joint buka puasa ni.

So petang tu....kena berkumpul kat lobby pukul 6.30pm.....wah punya lah tak sabar 6.15pm aku dah sampai tapi malas nak keluar kereta dulu kang orang kata gelojoh laks. Aku keluar awal dari rumah sbb takut tersesat.....tengok senang laks....laju jer sampai. Pukul 6.30pm aku nampak "Green Apple" dah sampai.....gi tegur ngan confident

Aku: U Di kan??
Di : Yupe.....siapa ni?
Aku: Elly
Di: Ok2.....ni voucher u yer Irra.

Aku mamai ker Di yang mamai.....Irra pun Irra lantak lah janji kenal. Lepas tu Filla laks sampai...... terus datang kat aku....

Filla: Kau ada plastik tak.....anak aku buat hal laks
Aku: Apa pasal pulak gi Hotel ni aku kena bawak plastik

Ishh minah brutal ni.....lepas tu kehulur kehilir cari plastik. Ini first time aku gi buka puasa ramai giler..... no table kitaorang pun 147 & 148 table paling belakang sekali. Lantak lah janji makan. Dalam pukul 7.00 pm semua blogger sampai.....aku duduk sebelah Filla. Masing2 pandang each other tak berani nak tergur....kau senyum kat aku.....aku senyum kat kau balik.

Lepas jer makan dalam pukul 8.00pm baru masing2 segar......baru nak datang dekat2 suai kenal. Apa nama blog u.....Elly Wonderland (hahahaha....serius malu siot nama blog mcm kanak2 rebena). Aku dari kecik mmg suka berangan tu yg letak nama Wonderland. Masing2 dah keluar camera tangkap gambar each other....yg jual produk pun ada. Satu kelemahan blogger2 aku rasa tak boleh tgk camera.....laju jer nak joint.


 Filla n dotter .....Comel giler. Filla! balik tangan aku sakit sebelah ko....dukung anak kau. Berpeluh aku satu badan tapi buat muka ala2 tak ada hal......dlm hati bila minah ni nak habis makan. Hahahahaha.

Filla & Green Apple....

Sorry uolls....tak ingat nama.....tapi kita dah geng kan! Semua slim kan....







Ini bukan blogger yer.....baru buat tajuk lepas tu delete balik. Lepas tu biarkan bertahun2 blog tu.

Me & Zura

We all bersurai dalam pukul 10pm sbb Di sibuk nak tgk cerekarama...... Good Job Di next time buat lagi yer.

1 comment:

Anna Banana said...

ya ampunnnnnn!!!!!! sememhnya muka haku. tihihihi :p mula2 macam eh segannya nak tegur sapa dengan semua. cuns! i datang dengan muka tak siap. kak di green apple la ni, skali dia tweet kata jem depan proton lelaju je kuar, tak kira dah matching ke tah baju ngan tudung. haha

anyway seronok berjumpa u walaupun sekejap, itupun dah kena jeling baru nak balik hehe :) minta izin curi gambar ok.