Nuffnang Advertisement

Friday, July 22, 2011

Semoaga boss I cepat sembuh.....

I susah hati uollss boss i Dato R tak sihat...... dijarang sakit. Pagi semalam dalam pukul 8pagi Dato called....  kata dia tak sihat mungkin kena admit hospital hari ni..... sedih uolls i drama queen terus rasa macam nak menangis.

The best boss yang i pernah jumpa & bekerja......yupe dia seorang boss yang garang tapi terlalu baik hati. Mula2 masa i berkerja dgn Dato R..... bila dgr jer dia panggil nama I.....terus rasa macam nak terkencing & terberak uolls. I mmg takut uolls.....kalau berckp ngan Dato R sure suara I mengeletar. Sampai sekarang uolls i masih takut tapi ketakutan tu dah kurang sikit.

Tak pernah jumpa boss yang baik hati macam ni,tak sombong dan selalu menjaga kebajikan pekerja. Kadang2 I boleh berborak macam kawan.....boleh cerita segala masalah kerana Dato seorang pendengar & penasihat yang baik.

Semoga Dato cepat sembuh, sihat dan ceria seperti selalu......amin.



Me & My boss....Dato R

No comments: