Nuffnang Advertisement

Tuesday, July 26, 2011

Sama kan........



Sama kan uolls.....ke aku jer perasan sorang. Mana lah jantung aku tak berdegup kencang bila mula2 nampak En Win dalam bas sekolah. Waktu remaja dulu aku mmg giler tgk cite Neil ni.....ala2 Dr Genius yg sangat cute merawat pesakit. Asal aku berangan jer mesti pinjam muka Neil ni jadi laki aku. Berdoa ni YaAllah bagi lah aku suami macam muka Neil Patrick Harris. Kau mampu doa nak laki waktu umur 12 tahun. Kalau mak aku tahu aku doa macam tu harus dicubit2 nyer tetek aku waktu tu.

Ingat lagi Bas Sekolah tu berhenti kat La Salle PJ.....tak silap aku waktu tu En Win form 3 aku form 1 (giler muda...tapi berangan tak boleh blah) bila En Win naik jer bas I terperanjat uolls tapi tak berani pandang takut dia perasan. Jantung aku mcm nak pecah....berpeluh2 ni fikir macam mana nak bagi dia pandang aku.....tak ada makna nyer En Win sombong ok waktu tu berlagak nak mampus konon hansem lah tu.... dia tak pandang i langsung uolls. Aku pun bodoh gaks waktu tu.....mana lah dia heran budak form 1.... period pun belum waktu tu lagi ada hati perasan jelita. Nasib baik kawan aku Ita kenal En Win ni so ada peluang. Aku tak dapat nak fikir cara2 utk memikat En Win jadi masa berlalu begitu saja.

Aku form 3 En Win form 5 waktu ni sama2 sekolah pagi.....so naik bas sama setiap pagi dan petang. Waktu ni aku dah jelita sikit.....saiz bra pun dah bertukar....keremajaan dah terserlah. I popular uolls sebut jer Elly yang naik bas Squera mesti orang kenal. Selalu nyer bas akan berhenti ambik aku dulu dalam 10 minit baru sampai rumah En Win.....bila dia naik jer aku mengelabah tersenyum sorang2 tepi tingkap. Tapi waktu ni I dah jual mahal sikit ok...sbb dah banyak peminat...... (kalau nak baca kisah seterus nyer gi lah refer balik bulan January punya history......).

Yang penting aku dan kawin ngan En Win....cinta bagai nak rak uolls 9 tahun....kau mampu!!. Pa.... kalau u baca blog ni nak habaq mai i tahu sebenar u pun syok kat I kan waktu mula2 nampak I.... tapi tak nak mengaku.....ingat i tak tahu u asyik cari I bila naik bas.....bila u tgk i ada baru nak senyum. Bila I menari kat dance floor u mesti nak menari sebelah I....kalau i nak sesuatu u mesti dapatkan.... selalu jer menjadi pendengar yang baik (ala2 ambik berat tahap melampau)..... auwwwww manis nyer percintaan.

1 comment:

Miss N said...

arrr..bnyk2 entry k.elly... entry ni yg sy nak komen! mmg sama sgt muka ur husband and pelakon tu. hihihi.. tgh gigih marathon baca ur blog.