Nuffnang Advertisement

Saturday, July 30, 2011

Rambut Raya......

Dah buat hal lagi.....I colour rambut uolls. Rambut Raya....giler kan puasa tak start lagi aku nak gi colour rambut. Ini kan salah satu dalan list yang sepatutnyer kena buat....job yang pertama done.

serius tu..... hasil nyer

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

I like!!! korang tak suka yer...."Ada aku kesah".

1 comment:

Hafifee Omar said...

Salam

Saya ada produk mengatasi keguguran rambut yang terbaik kerana

1. Produk keluaran tempatan berasaskan herba (tanpa bau herba)
2. Diiktiraf HALAL dan duanugerahkan sijil Good Manufacturing Product (GMP)
3. Mempunyai pusat rawatan sendiri di Puchong Utama (sebarang masalah boleh merujuk terus dengan kami)
4. Harga rawatan dan produk yang sangat munasabah (bawah RM1000 untuk keseluruhan 10 sesi)
5. Kami hantar terus ke rumah anda (pos)
6. Testimonial pengguna yang berjaya
7. Hadiah misteri (sila nyatakan anda mendapat info ini dari blog ini)

Fifee
0177020178
whatsapp 0167450303