Nuffnang Advertisement

Saturday, July 23, 2011

Minah Ronggeng perasaan remaja.....

Ini idea Aku ngan Hazel..... konon2 sebelum puasa kena gi happening dulu. Oiiii tolong sedar remaja pun x buat perangai macam ni. Setelah pakatan di buat..... hasutan kepada rakan2 haruslah dibuat......call Zura aka boboi, Fettie & Fariza. Setelah hasutan berjaya beberapa tempat clubbing disenaraikan.

Hazel: Kitaorg remaja tuo.....tapi hati muda. So tak leh masuk house music n techno. I nak R&B
Elly : Betul2 tak sanggup angguk kepala nak gerak tubuh gaks...
Zura: Macam tu gi dangdut lah..

Hazel : Kak u pakai seksi tak...
Elly: Harus.....
Hazel : I pun nak seksi gaks lah

Cuba kau tgk dialog kat atas tu.....sah dah tuo perasaan remaja uolls. Tapi yang penting tuo ke muda yang penting happening uolls. We all mmg suka menari....tujuan gi nak menari dah lama tak menari last pergi waktu birthday Hazel hari tu.

Malam Jumaat tu semua berkumpul kat Concorde Hotel dulu sbb kena isi perut....kang lapar laks waktu menari. Korang tahu Hazel kan drama queen harus pengsan kalau tak makan. Fettie & Fariza last minutes tak dapat datang harus nama diaorg akan dicancel kan dimana-mana perjumpaan di masa hadapan. Punya lah nak bergaya tiga2 pakai dress uolls....kasut tinggi tak ingat. Settled makan dalam kul 11.30mlm gerak gi Rootz kat Lot 10. Ala2 berani uolls....muka confident jer. Setelah siasatan dibuat selama seminggu kitaorg dpt tahu tmpt ni paling happening. Tempat & music mmg happening tapi tak ada orang menari sbb sibuk minum n borak2 dgn geng masing2. Kitaorang jer kat dance floor menari .... hujung2 malu sendiri sbb org semua tgk we all kat dance floor. Mesyuarat di lakukan.....mengambil keputusan blah dan pergi ketempat clubbing yang lain.

Kaki dah sakit sbb pakai kasut tinggi......si drama queen tumit kasut yg hitam tu tercabut laks. Tapi tetap maintain bila berjalan. We all decide pergi pulse pulak.....life band, banyak orang tuo. Tapi we all layan jer lah music tu....hujung2 kena kacau laks kat jantan2 kat sana.....terus call En Win suruh datang. Tahu takut tadi bukan main confident lagi. Seperti yang aku cakap tadi kitaorg suka menari...so layan jer music sampai En Win datang. Kaki aku ngan Hazel dah sakit ni.....ini lah bahana nak bergaya pakai kasut tinggi konon.....kau ingat kau penari pro ker!!

Lepak kat sana sampai kul 2.30pm.....ni nak habaq mai tujuan aku panggil En Win suruh jadi bodyguard tapi uolls dia pulak menari macam lupa daratan.... we all pandang jer. Dari sampai....... sampai nak balik bergoyang tak henti....kau mampu. Yang penting we all really enjoy, fun & released. So boleh menjalankan ibadah puasa dgn aman dan sempurna selepas ini. Projek selepas raya membeli basikal utk aktiviti sihat pulak......


Kumpulan "aku lah budak remaja" album akan dikeluarkan pada bulan hadapan. Ketu akumpulan harus yang pendek sekali....iaitu boboi

Tahan nafas agar lemak perut tidak terkeluar

Perancang event.....

Bodyguard tak boleh harap.....lebih sudu dari kuah

No comments: