Nuffnang Advertisement

Tuesday, June 14, 2011

Tolong!! Gegaran....

Uolls ada gegaran berlaku kat office I...... Meh! sini I nak story kat uolls macam mana kejadian boleh berlaku. Waktu tu uolls i tgh buat kerja.....i kan rajin kat office harus kerja melambak tapi kebanyakan nyer  I buang kat tong sampah atau sorok bawah meja (ampun boss....hehehhe). Ok2 back tu story mory..... sedang buat kerja tiba2 rasa meja bergoyang.... kuat uolls....tgk2 kat bawah kot2 kaki meja ni senget tak ada pulak..... tiba2 bergoyang sekali lagi lebih kuat goyang nyer sampai i jatuh tergolek (propa jer).

Waktu tu boss i dah keluar dari bilik office suruh staff semua turun bawah...... i panic uolls tapi sempat pakai lipstik takut turun nanti tak vogue....muka pucat tak jelitakan macam tu. May be sbb we all kat tingkat 12 tu sbb gegaran dia terasa sangat. Apalagi bila boss suruh turun dengan pantas i mencapai handbag dan handphone....... takde makna nyer aku nak kunci2 office ni...... lantak lah janji nyawa aku selamat.

Pasal aku kelam kabut jadi aku org terakhir turun...... maka terpaksa lah aku turun tangga..... nak vogue punya pasal berpeluh ketiak i uolls. Macam nak patah kaki aku turun dari tingkat 12.  Sampai kat bawah org dah ramai...... aku rasa mesti ada gempa bumi kat mana2 tu sbb sampai kat sini gegaran dia terasa.

Cuba kau tgk gambar perempuan kat atas ni dia punya kelam kabut kasut pun tertinggal..... "apa kena kau ni Yan....panic bebenor".


Keadaan kat bawah tmpt staff berkumpul...... masih mampu tersenyum.... suka bebenor korang yer. Cepatlah boss isytihar half day hari ni.


Jalan lah kau kaki ayam sampai balik....

Adalah dekat 1/2 jam we all duduk kat bawah tu.... agak2 dah ok we all naik balik sambung kerja.

No comments: