Nuffnang Advertisement

Monday, June 27, 2011

Sepang Gold Coast ~ Annivesary

Tak dapat nak luah kan dengan kata2...... i'm so happy. Sepang Gold Coast cantik giler wa cakap lu. Ala2 Maldives pun ada. Tempat dia super cantik.....so romantik. Actually tempat ni i book..... En Win tak ada masa tapi tak sangka dia buat suprise waktu kat sana..... tak yah lah cerita kang kata ngada laks.

We all sampai sana dalam pukul 4ptg sbb pagi busy gi sukaneka Danea's, ambil report card adik, attend wedding....dah settled semua benda baru cabut gi Sepang ngan En Win. First time gi daerah Sepang jauh jugak tempat ni ambik masa dalam 1 jam setengah nak sampai.

Sampai terus check in.......En Win cakap dia dah book SPA utk 2 hours......utk relax2. Mula2 gi Jacuzzi lepas tu baru urut full body. Tempat dia cantik bangat....semua lah cantik. Layan ala2 kitaorg ni anak Sultan.
Settled urut En Win kata get ready for Candle Lite dinner.....wah! romantik gaks laki aku ni!! Uollss...... nak habaq mai....candle lite tepi laut uolllsss.....i dah start jakun tak sangka romantik gilerss tempat ni.....sampai kat restaurant pekeja dia sambut mcm we ollsss ni pengantin baru.....bila dah duduk chef datang.... informed lauk apa yg dia akan serve kan. Melepong mulut i uollsss...... sebijik macam cerita omputih kat TV.  Nak french kiss malu....kang org kata over pulak....hahahahaha

Makanan sedap..... suasana cantik. Nanti uollss tgklah gambar. Kalau nak tgk full kat FB. Lepas dinner salin baju jln2 tepi pantai....auwwwwww mak suka nyah!! rasa macam diri ni betul2 dihargai dan disayangi. Nasib baik tak ada aksi dukung dan main kejar2. After that tak yah cerita..... aktiviti suami isteri.

Esok pagi bekpes....and swimming. Tapi kat tempat ni I tak nampak langsung budak kecik or family yang bawak anaks. Semua couple.....mmg utk honeymoon kot kat sini. Suami2 yang baca ni bawak lah isteri2 anda sbb i tahu mcm mana perasaan isteri bila berada di tempat ni. Tak susah kan setahun sekali....kumpul duit sama2 and gi berehat berdua.

To my darling En Win!! Thank you so much.... the best annivesary gift sepanjang kita berkawin. SUPERB!! Darling..... Next year my turn pulak.....




Ini yang paling penting......


Muka jakun & happy giler!!


Cantik kan!!!




SPA time!!




Candle lite dinner!!



Bekpes!!!

1 comment:

mama tisya said...

sronok kalo berdua cz bole berSPA..baru je pegi nov aritu tp bw anak